20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Hella Hueck – NCD – Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren

NCD, hét platform voor Leiderschap & Toezicht
‘We zijn een ‘person to person’ vereniging, gericht op het elkaar inspireren en ondersteunen bij persoonlijke groei in een veilige en plezierige omgeving, waardoor we ons kwetsbaar kunnen opstellen om daar maximaal van te kunnen leren. Daarbij is bewust en positief ondernemerschap een gemeenschappelijke rode draad.’

Als NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren) zijn we de enige vereniging van, voor en door leiders en toezichthouders. Al weer sinds 1953. Collega’s onder elkaar, die belang hechten aan een goed onderling contact om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.

Hella Hueck als dagvoorzitter

Journaliste en juriste Hella Hueck is werkzaam bij RTL Nieuws en RTL Z. Zij is te boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter. Hella Hueck studeert rechten aan de Universiteit van Utrecht en aan de Universiteit van Stellenbosch (Zuid-Afrika). Daarna werkt zij bij KPN zowel in commerciële functies als in marketing. Later volgt Hella een postdoctorale opleiding radio- en televisiejournalistiek aan de Universiteit van Groningen. In het kader van haar opleiding loopt zij stage bij RTL, waar zij zich verder bekwaamt in het journalistieke handwerk en bijvoorbeeld ook leert monteren en interviewen. Na haar studie wordt Hella aangenomen bij het RTL Nieuws, waar zij het al snel tot verslaggever brengt. Ook presenteert zij economisch nieuws bij RTL Z. Daarnaast brengt Hella regelmatig het Middagnieuws op RTL 7. In 2010 maakt zij het interactieve internetprogramma Op en Top NL.