20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Gaston Starreveld voor Brand Oil

Brand Oil, gevestigd in het Gelderse Zutphen, is een zelfstandige oliehandel en exploitant/leverancier van tankstations. In de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord Brabant, Utrecht en Noord-Holland exploiteert danwel belevert Brand Oil rond de 100 brandstofverkooppunten, in bemande en in onbemande vorm.

In 1982 werd Brandsma’s Oliehandel, al snel in een modern klinkend jasje omgedoopt tot Brand Oil, opgericht door Piet en Tjikke Brandsma. Zij namen toen de lokale brandstofhandelaar van Essen’s Oliehandel over, gevestigd in Epe op de Veluwe. Van Essen was met name sterk in de levering van gasolie en smeermiddelen aan de agrarische sector en in de levering van huisbrandolie. Al snel werden de bakens bij Brand Oil verzet, en werd het vizier met name gericht op het verwerven en exploiteren van tankstations onder eigen merk.

Na een korte periode in Epe werd Zutphen gekozen als vestigingsplaats, en vanuit het kantoor aan de Stoven worden de tanklocaties en de oliehandel verder uitgebouwd.
Per 1 januari 2004 werd het bedrijf overgenomen door Cor Brandsma en Arjen Sietsma.
Samen met een vijftiental enthousiaste en betrokken administratieve-, commerciële-, en buitendienst-medewerkers sturen zij de 35 Brand Oil tankstations, waarvan de helft in eigen exploitatie, en zo’n 50 onbemande Amigo tankstations aan.