Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen

Fun-workshop steeds vaker in trek bij managers

De fun-workshop is duidelijk met een opmars bezig en is in Nederland qua boekingen al bijna even populair als de zakelijke en de meer bedrijfsgerichte workshop. Deze tendens is duidelijk zichtbaar volgens Robert de Vries, een van de initiatiefnemers van de website www.workshop.nl. Steeds vaker kiezen particulieren en verrassend genoeg ook veel bedrijven voor een workshop met een losse en creatieve insteek. Ondanks dat de gangbare en meer zakelijk getinte workshops hun waarde behouden, geniet de fun-workshop voor personeelsuitjes op dit moment steeds meer populariteit. Workshop.nl is een initiatief van Artiestenbureau Quality Bookings uit Almere. De webwinkel Workshop.nl is een nuttig startpunt voor bedrijven, instellingen en verenigingen die een keuze willen maken uit diverse workshops.

Fun-workshops voor bedrijven – resultaatgericht met een lossere aanpak   
Naast de fun-workshops voor particulieren, waarbij ontspanning een belangrijk aspect is, is de fun-workshop ook bij bedrijven en instellingen populair. Ondanks de lossere insteek van deze workshops zijn deze wel degelijk met een zakelijk doel tot stand gekomen. Tijdens de fun-workshop werkt men spelenderwijs en ongemerkt aan diverse nuttige competenties die in een later stadium bedrijfsmatig van pas komen. De makers van de fun-workshops hebben zich op tijd gerealiseerd dat met een creatieve en een wat minder zakelijke aanpak bedrijfsmatig minimaal dezelfde resultaten kunnen worden geboekt.

Eigenaar van Workshop.nl Robert de Vries vertelt enthousiast over zijn webwinkel: “Ondernemend Nederland is met hun pioniersmentaliteit altijd op zoek naar vernieuwing. De fun-workshops op Workshop.nl zorgen voor deze innovatie. Omdat Workshop.nl een initiatief is van ons Artiestenbureau Quality Bookings kunnen wij eenvoudig bekende artiesten en/of sprekers benaderen voor een deelname aan een van de workshops. Dat geeft de fun-workshop, maar ook alle andere workshops, natuurlijk een extra dimensie.”

Workshop.nl – wie zijn wij
De webwinkel Workshop.nl is een professioneel workshopbureau, waar bedrijven, instellingen en verenigingen online een ruime keuze hebben uit vele workshops in diverse categorieën. Via de website kan direct de gewenste workshop worden bekeken, geselecteerd en geboekt. Alle workshops worden door professionele instructeurs en artiesten begeleid. De workshops op Workshop.nl zijn op elke locatie in Nederland uitvoerbaar.