20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Erik Peekel voor UWV Zwolle

In de Week Chronisch Zieken, tussen 5 en 13 november, organiseert Werkplein Zwolle een Lagerhuisdebat.  Aan de hand van stellingen gaan werkgevers, chronische zieke werknemers, politici en begeleidende instanties uit de regio met elkaar in gesprek. Het doel hiervan  bewustwording en het bij elkaar brengen van werkgevers en werkzoekenden met een arbeidshandicap. Dit onder het motto: Laten wij het over werk hebben !

Mensen met een arbeidshandicap zijn vaak zeer gemotiveerde werknemers. Werkgevers kunnen gebruik maken van verschillende regelingen om een chronisch zieke werknemer in dienst te nemen en te houden. Toch weten werkgevers en chronisch zieke werknemers elkaar nog weinig te vinden. Met het Lagerhuisdebat willen wij de discussie op gang brengen, aandacht schenken aan de mogelijkheden en open staan voor elkaars argumenten.

Voor het leiden van het debat heeft Quality Bookings Erik Peekel geadviseerd. Hij heeft het vermogen zijn publiek te prikkelen middels serieus commentaar en vindingrijke kwinkslagen. Uniek voor Erik Peekel zijn presentatiestijl is de hoge mate waarin hij het publiek betrekt bij de onderwerpen.