20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Artiesten helpen massaal slachtoffers Haiti

Artiestenbureau Quality Bookings, Nederlands bekendste artiestenbureau, zal deze maand in samenwerking met diversen grote bedrijven en artiesten van elke boeking 10% aan giro 555 schenken.

Nederland is geschokt door de verschrikkelijke ramp in Haïti. Op allerlei manieren probeert iedereen zijn steentje bij te dragen aan hulp voor de slachtoffers. Vele hulpacties zijn opgestart om geld in te zamelen voor de mensen die alles verloren hebben wat een mens lief is.

Groot hart
Artiesten blijken bij rampen altijd een groot hart te hebben en zetten vaak binnen zeer korte tijd diverse initiatieven op om geld in te zamelen. Bij het grote publiek zijn natuurlijk de acties van de grote tv- en radioprogramma’s bekend, maar ook de onbekende artiesten zetten zich altijd erg fanatiek in. “Wij worden dagelijks overspoeld met telefoontjes van artiesten die op één of andere manier een steentje willen bijdragen aan de hulp voor de slachtoffers”, zegt Robert de Vries, eigenaar van Artiestenbureau Quality Bookings. “Omdat wij een van Nederlands bekendste artiestenbureaus zijn, bellen veel artiesten naar ons of er nog initiatieven zijn die zij kunnen ondersteunen. Ook komen de artiesten met ideeën over het opzetten van charity-events of ze schenken hun hele gage aan giro 555.”

Artiestenbureau Quality Bookings heeft een samenwerking met honderden artiesten in Nederland. Van bekende Nederlanders tot partybands en van dj’s tot aan sprekers. Omdat zoveel artiesten hun steentje willen bijdragen, geeft Quality Bookings nu over alle boekingen in januari 10% aan giro 555.

Ondanks dat er veel misverstanden bestaan over de uiteindelijke plek waar het geld terechtkomt, zijn de Nederlandse artiesten graag bereid om een helpende hand te bieden. Ook “Ik heb er alle vertrouwen in dat het geld goed terechtkomt en dat het de mensen in Haïti een stukje helpt”, aldus De Vries.