Info & boekingen

André Kuipers als spreker voor Hago

Hago is een topvijfspeler in de markt voor schoonmaakbedrijven. Een landelijk opererend familiebedrijf. We maken onder meer schoon inkantoren, (gezondheids)zorg, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag.

In totaal telt Hago 8.200 medewerkers. De totale omzet van de zeven Hago bedrijven, Hago Nederland, Hago Next, Hago Zorg, Hago Transport, Hago Food & Industry, Hago Rail Services en Hago Airport Services bedraagt 235 miljoen euro.

De sessie van Hago kenmerken zich altijd door kwaliteit en vernieuwing. Topspreker André Kuipers mocht daarom ook niet ontbreken.

André Kuipers is de eerste Nederlander die twee keer naar de ruimte is geweest. Als enige Nederlander wist hij twee ruimtemissies succesvol af te ronden en deed daar zeer bijzondere en maatschappelijk belangrijke experimenten en onderzoeken.

De tweede missie van spreker Andre Kuipers is tevens de langste Europese ruimtevlucht in de gehele menselijke geschiedenis. Hij bracht maarliefst 204 dagen door in de ruimte en 11 dagen tijdens zijn missie in 2004.

Zoals iedereen kan begrijpen zijn er jaren training aan vooraf gegaan voordat spreker André Kuipers instaat was om deze bijzondere missies succesvol te volbrengen. De kennis van André Kuipers is zeer breed. Zo was hij aan tijdens de missie arts, wetenschapper en boordingenieur. Maar ook volbracht hij taken als onderhoudsmonteur en is hij ambassadeur voor diversen goede doelen.