20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ynzo van Zanten: Duurzame bedrijfsvoering en sociale impact
25 juni 2024

Ynzo van Zanten: Duurzame bedrijfsvoering en sociale impact

Ynzo van Zanten, de Chief Evangelist van Tony’s Chocolonely, deelt regelmatig zijn inzichten over duurzame bedrijfsvoering en de missie van het bedrijf om chocolade 100% slaafvrij te maken. In een recent interview legt hij uit hoe Tony’s Chocolonely niet streeft naar uniekheid, maar naar systemische verandering in de cacao-industrie.

Missiegedreven strategie

Tony’s Chocolonely onderscheidt zich door zijn toewijding aan eerlijke handel en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Van Zanten benadrukt dat hun succes is gebaseerd op drie pijlers: een heerlijk product, speelse communicatie, en een onverzettelijke toewijding aan hun missie. Deze aanpak trekt consumenten aan die niet alleen genieten van de chocolade, maar ook bijdragen aan een rechtvaardigere wereld​.

Innovatieve marketing en bewustwording

Het bedrijf maakt geen gebruik van traditionele reclame. In plaats daarvan creëren ze een “pull” vanuit de consumenten door hen deel te laten uitmaken van hun missie. Dit wordt bereikt door transparantie en actieve betrokkenheid op sociale media. Hun strategie om eerst samen te werken met bewuste retailers en vervolgens naar grotere markten te expanderen, heeft hun zichtbaarheid en impact vergroot​.

Ynzo van Zanten: Oproep tot systemische verandering

Van Zanten benadrukt dat bedrijven een morele verplichting hebben om goed te doen voor de samenleving en de planeet. Hij moedigt zowel kleine ondernemingen als grote bedrijven aan om stappen te ondernemen richting duurzaamheid, ongeacht de uitdagingen die ze daarbij tegenkomen. Tony’s Chocolonely hoopt dat hun aanpak navolging krijgt in de industrie, zodat de impact op cacaoboeren wereldwijd kan worden vergroot​.

Ynzo van Zanten als spreker boeken

Het boeken van Ynzo van Zanten als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn visie op duurzame bedrijfsvoering en sociale impact. Zijn presentaties zijn zowel informatief als motiverend, en bieden praktische inzichten voor zowel persoonlijke als zakelijke groei. Van het eerste contact tot de uitvoering van uw evenement, streeft Ynzo naar een soepele en effectieve samenwerking. Boek vandaag nog Ynzo voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn expertise en passie voor een rechtvaardigere wereld!