20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Yesim Candan: Pionier in Diversiteit en Inclusie
26 juni 2024

Yesim Candan: Pionier in Diversiteit en Inclusie

Yesim Candan, een vooraanstaande spreker, performer en schrijver, heeft een belangrijke rol gespeeld in de Nederlandse samenleving door de term ‘bicultureel’ te introduceren als alternatief voor ‘allochtoon’. Ze wilde hiermee een positieve draai geven aan de manier waarop mensen met een migratieachtergrond worden gezien en gewaardeerd in Nederland. Haar werk bij Baak Management Centrum en haar oprichting van de nationale wedstrijd ‘Inspiratie voor Integratie’ zijn voorbeelden van haar inzet om bruggen te bouwen tussen verschillende culturen​.

Inspiratie en Integratie

Yesim’s nationale wedstrijd ‘Inspiratie voor Integratie’ richt zich op het laten zien van de kracht en meerwaarde van een tweede cultuur binnen het bedrijfsleven. Door prominente figuren zoals voormalig premier Balkenende en Koningin Máxima bij het project te betrekken, wist ze het belang van culturele diversiteit breed onder de aandacht te brengen. Deze positieve benadering benadrukt hoe verschillende culturele achtergronden kunnen bijdragen aan innovatie en groei binnen organisaties​​.

Yesim Candan: Lezingen en Workshops

Yesim geeft regelmatig lezingen en workshops over diversiteit, netwerken en talentontwikkeling. Ze werkt als dagvoorzitter en debatleider, en is verbonden aan de Speakers Academy en Zij Spreekt. Haar missie is om mensen te inspireren en te verbinden, en haar lezingen richten zich op het aanmoedigen van trots op eigen identiteit en het benutten van culturele diversiteit als kracht in zowel persoonlijke als professionele contexten​.

Yesim Candan als spreker boeken

Het boeken van Yesim Candan als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar inzichten en ervaringen op het gebied van diversiteit en inclusie. Haar presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Yesim voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!