20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Vivienne van den Assem: Acteren en Witlof Skincare
25 juni 2024

Vivienne van den Assem: Acteren en Witlof Skincare

Vivienne van den Assem, een bekende Nederlandse actrice en presentatrice, heeft in een recente blogpost haar ervaringen gedeeld over haar werk in de entertainmentindustrie en haar passie voor skincare. Ze bespreekt hoe ze balans vindt tussen haar drukke carrière en persoonlijke verzorging.

Balans tussen werk en verzorging

Vivienne van den Assem is een vertrouwd gezicht in de Nederlandse televisie- en filmwereld. Bekend van programma’s zoals “Zoop” en “RTL Boulevard,” weet ze als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen, vooral in een veeleisende industrie. Ze benadrukt het belang van een consistente skincare-routine om haar huid gezond te houden ondanks het frequente gebruik van make-up voor haar werk. Haar dagelijkse routine bestaat uit het reinigen van haar gezicht met een olie, gevolgd door een tweede reiniging met een spons wanneer ze veel make-up heeft gedragen. Daarnaast zweert ze bij het gebruik van serums, die ze afwisselt op basis van wat haar huid op dat moment nodig heeft​.

Vivienne van den Assem over natuurlijke en duurzame producten

Van den Assem deelt haar positieve ervaringen met Witlof Skincare, een merk dat bekend staat om zijn natuurlijke en effectieve producten. Ze waardeert vooral de transparantie van het merk over de ingrediënten en de aandacht voor duurzaamheid. Haar favoriete producten zijn de Balancing Toner, die gemakkelijk te gebruiken is dankzij de spray, en de Regenerating Oil Serum, die helpt bij het beschermen tegen beginnende rosacea. Ze is blij met de groeiende trend van natuurlijke skincare-producten die steeds meer mainstream worden, wat het makkelijker maakt voor consumenten om bewuste keuzes te maken​.

Toekomstige projecten en ambities

Naast haar werk in de entertainmentindustrie en haar betrokkenheid bij skincare, blijft Vivienne van den Assem zich ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aangaan. Ze is voortdurend op zoek naar manieren om haar werk en persoonlijke passies te combineren en is enthousiast over toekomstige projecten die haar in staat stellen om haar creativiteit en expertise verder te verkennen.

Vivienne van den Assem als spreker boeken

Het boeken van Vivienne van den Assem als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar veelzijdige carrière en inzichten in persoonlijke verzorging en duurzaamheid. Haar presentaties zijn zowel informatief als motiverend en bieden praktische tips die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Van het eerste contact tot de uitvoering van uw evenement, streeft Vivienne naar een soepele en effectieve samenwerking. Boek vandaag nog Vivienne voor uw evenement en verrijk uw programma met haar expertise en passie voor gezondheid en schoonheid!