20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Vivian Reijs: Herstel je Hormonen en Verbeter je Gezondheid
25 juni 2024

Vivian Reijs: Herstel je Hormonen en Verbeter je Gezondheid

Vivian Reijs, hormoonexpert en orthomoleculair therapeut, heeft haar persoonlijke ervaring met hormonale klachten omgezet in een missie om andere vrouwen te helpen. Na jaren van worstelen met hormonale problemen zoals stemmingswisselingen, vermoeidheid en spijsverteringsklachten, ontdekte Vivian de cruciale rol die hormonen spelen in ons welzijn. Dit leidde haar tot het ontwikkelen van de Viv Methode, een programma dat vrouwen helpt om hun hormonen in balans te brengen en zo hun gezondheid en levenskwaliteit te verbeteren​.

De Viv Methode

De Viv Methode is een uitgebreid 8-weken programma dat zich richt op het herstellen van de hormonale balans door middel van leefstijlaanpassingen, voeding, beweging en stressmanagement. Het programma biedt wekelijkse lessen, kookvideo’s, weekmenu’s en supplementenadvies om vrouwen te ondersteunen bij het verbeteren van hun hormonale gezondheid. Door deze gestructureerde aanpak hebben al duizenden vrouwen positieve resultaten behaald, zoals meer energie, minder stemmingswisselingen en een betere slaapkwaliteit​.

Vivian Reijs: Persoonlijke motivatie en ervaringen

Vivian’s motivatie om andere vrouwen te helpen komt voort uit haar eigen ervaringen met hormonale onbalans. Ze benadrukt dat veel van haar klachten werden veroorzaakt door hormonale schommelingen en dat het begrijpen van haar hormonen haar hielp om deze problemen aan te pakken. Haar jarenlange studie en ontwikkeling van de Viv Methode hebben haar in staat gesteld om effectieve oplossingen te bieden voor veelvoorkomende hormonale klachten zoals PMS, PCOS en menopauzeklachten​.

Impact en bereik

Met haar boeken, waaronder de bestseller “Herstel je Hormonen,” en haar online platform Viv Online, heeft Vivian een grote invloed gehad op de gezondheid van vrouwen in Nederland. Haar programma’s en lezingen hebben duizenden vrouwen geholpen om een gezonder en gelukkiger leven te leiden door de controle over hun hormonen terug te krijgen​.

Vivian Reijs als spreker boeken

Het boeken van Vivian Reijs als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar inzichten en ervaringen in hormonale gezondheid en welzijn. Haar presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Vivian voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!