20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tony Bosma: De toekomst verkennen met Extend Limits
25 juni 2024

Tony Bosma: De toekomst verkennen met Extend Limits

Tony Bosma, oprichter van Extend Limits, is een internationaal bekende futurist en trendwatcher. Met zijn jarenlange ervaring en unieke benadering helpt hij bedrijven en organisaties om vooruit te kijken en zich voor te bereiden op toekomstige ontwikkelingen. In een recent interview besprak hij de belangrijkste trends die de komende jaren zullen domineren en de impact van technologische innovaties op onze samenleving​.

De kracht van technologie

Bosma benadrukt hoe technologie onze wereld transformeert. Hij noemt voorbeelden zoals kunstmatige intelligentie (AI), blockchain, en het Internet of Things (IoT) als drijvende krachten achter deze verandering. Volgens Bosma zullen deze technologieën niet alleen de manier waarop we werken en leven beïnvloeden, maar ook fundamentele veranderingen teweegbrengen in hoe we met elkaar omgaan en hoe bedrijven opereren​.

Tony Bosma: Trends in duurzaamheid

Naast technologische innovaties richt Bosma zich ook op duurzaamheid als een cruciale trend. Hij stelt dat bedrijven steeds meer verantwoordelijkheid moeten nemen voor hun ecologische voetafdruk en dat duurzaamheid een integraal onderdeel van hun strategie moet worden. Dit betekent investeren in duurzame energiebronnen, circulaire economieën en het verminderen van afval. Hij benadrukt dat consumenten steeds bewuster worden van de impact van hun keuzes en dat bedrijven hierop moeten inspelen om relevant te blijven.

De menselijke factor

Hoewel technologie en duurzaamheid belangrijke thema’s zijn, benadrukt Bosma ook het belang van de menselijke factor. Hij gelooft dat empathie en menselijke waarden centraal moeten staan in elke organisatie. Dit betekent dat bedrijven niet alleen moeten focussen op winst, maar ook op het welzijn van hun werknemers en klanten. Bosma pleit voor een balans tussen technologische vooruitgang en menselijke waarden om een betere toekomst te creëren.

Tony Bosma als spreker boeken

Het boeken van Tony Bosma als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten over toekomsttrends en technologie. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Tony voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!