20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tom Coronel: Zijn ervaringen en prestaties in de autosport
25 juni 2024

Tom Coronel: Zijn ervaringen en prestaties in de autosport

Tom Coronel, een gevestigde naam in de autosportwereld, blijft zijn stempel drukken met indrukwekkende prestaties en een onvermoeibare passie voor racen. In recente interviews heeft Coronel zijn ervaringen gedeeld over enkele van de meest uitdagende en memorabele momenten in zijn carrière, waaronder zijn deelname aan de Nürburgring 24 uur en zijn triomf in de TCR Europe Series.

Nürburgring 24 Uur: Een unieke ervaring

Tijdens zijn 15e deelname aan de Nürburgring 24 uur beschreef Coronel de race als een bijzondere ervaring, vooral door de zware weersomstandigheden. Dichte mist zorgde ervoor dat slechts een derde van de race daadwerkelijk kon worden verreden. Coronel en zijn teamgenoten, Paul Meijer, Jan Jaap van Roon en Tiago Monteiro, eindigden op de zevende plaats in de Porsche Cup-klasse en 26e overall met hun Porsche 911 GT3 Cup. Ondanks de uitdagingen genoot Coronel van de race en benadrukte hij de belangrijke rol van veiligheid in dergelijke extreme omstandigheden​.

Kampioen in de TCR Europe Series

Een hoogtepunt in 2023 was Coronel’s overwinning in de TCR Europe Series. Met een tweede en vierde plaats tijdens het laatste raceweekend in Barcelona, verzekerde hij zich van de kampioenstitel. Coronel, rijdend voor het Belgische team Comtoyou Racing in een Audi RS 3 TCR, blikte terug op een succesvol seizoen en bedankte zijn partners en team voor hun steun. Deze overwinning markeerde een mijlpaal in zijn 34-jarige racecarrière​.

Tom Coronel: Vooruitkijken naar nieuwe uitdagingen

Coronel blijft niet stilzitten en is al bezig met zijn volgende avontuur. Hij blijft zijn passie voor racen volgen met nieuwe projecten en uitdagingen. In zijn eigen woorden benadrukt hij het belang van constante innovatie en uitdaging in de autosport. Zijn ervaring en vastberadenheid maken hem een gerespecteerde en geliefde figuur binnen de motorsportgemeenschap​.

Tom Coronel als spreker boeken

Het boeken van Tom Coronel als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn uitgebreide kennis en ervaringen in de autosport. Zijn presentaties zijn zowel informatief als motiverend en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in diverse werk- en leefsituaties. Van het eerste contact tot de uitvoering van uw evenement, streeft Tom naar een soepele en effectieve samenwerking. Boek vandaag nog Tom voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn expertise en passie voor racen!