20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tibor Olgers: Succes door minder te doen
25 juni 2024

Tibor Olgers: Succes door minder te doen

Tibor Olgers, een prominente businesscoach en spreker, deelt in een interview zijn inzichten over hoe de mentaliteit van topsporters kan bijdragen aan succes in het bedrijfsleven. Volgens Tibor gaat het in het leven niet om succes en geluk, maar om zingeving en groei. Hij waarschuwt dat het najagen van succes en geluk vaak leidt tot leegte en stress, terwijl het focussen op zingeving en groei juist veerkracht en voldoening biedt​.

Wetten van succes

Tibor benadrukt drie essentiële stappen naar succes: helderheid, focus en executie. Helderheid gaat over weten wat echt belangrijk voor je is. Focus betekent keuzes maken en vasthouden aan die keuzes, wat soms betekent dat je andere dingen moet laten vallen. Executie draait om het daadwerkelijk doen en creëren van de juiste omstandigheden om productief te zijn. Deze stappen helpen niet alleen in het behalen van doelen, maar zorgen ook voor meer rust en minder afleiding​.

Tibor Olgers: De kracht van een oefen mindset

Tijdens het gesprek benadrukt Tibor het belang van een ‘oefen mindset’. Net zoals topsporters voortdurend oefenen om hun vaardigheden te verbeteren, moeten ondernemers bereid zijn om te leren en te groeien door middel van oefening en doorzetten. Dit betekent ook dat falen en fouten maken een essentieel onderdeel zijn van het leerproces​.

Rust en vuur in je leven

Voor Tibor is rust in je hoofd het resultaat van trouw blijven aan je eigen kernwaarden. Wanneer je acties in lijn zijn met je waarden, ervaar je minder interne conflicten en meer innerlijke rust. Vuur in je hart vindt je door actief te blijven en dingen uit te proberen, in plaats van te wachten tot je precies weet wat je passie is. Door te doen, ontdek je wat je werkelijk drijft en waar je energie van krijgt​​.

Tibor Olgers als spreker boeken

Het boeken van Tibor Olgers als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten en ervaringen op het gebied van media en innovatie. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Tibor voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!