Theaterbureau

22 maart 2010, door trendwerk

Op zoek naar een theaterbureau? 

Quality Bookings is een betrouwbaar en professioneel theaterbureau. Wij werken landelijk en maken binnen 24 uur een offerte op maat. 

Theaterbureau Quality Bookings
Quality Bookings maakt voor elk evenement theater op maat. Organiseert u dus een bedrijfsfeest, congres of ander evenement? Voor theater bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten entertainment dat een passende plaats in neemt op uw feest.  Quality Bookings is een artiestenbureau met een speciale liefde voor het theater. De oprichter van ons bedrijf heeft jarenlang opgetreden in het theater. Speciaal voor de evenementen heeft hij diversen concepten bedacht die op elke locatie uitvoerbaar zijn. U bent dus niet meer gebonden aan het theater! 

Maatwerk cabaret boekt u bij ons theaterbureau
Voor bedrijfspresentaties, seminars, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten hebben wij een bijzonder aanbod in maatwerk cabaret. Een cabaretier maakt dan op basis van uw input een act om uw bedrijf, product of thematiek heen. Elke cabaretier u bij ons boekt heeft ruime ervaring met maatwerk theater en is zeer professioneel. Bekijk hier onze cabaretiers. 

Mobiel theater
Bij ons theaterbureau boekt u mobiel theater. Zoals de naam al doet vermoeden beweegt deze theatervorm mobiel door uw evenement. acteurs en artiesten komen op deze manier in contact met uw gasten waardoor een interactieve sfeer gecreëerd wordt. Bekijk hier ons mobiel theater 

Wilt u in contact komen met ons theaterbureau?

Bel 036 848 11 21 of mail naar info@quality-bookings.nl en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.