Sprekers

19 januari 2010, door trendwerk

Binnenkort een seminar of congres en u wilt sprekers inhuren?

Wij werken als sprekers bureau landelijk en maken altijd binnen 24 uur een offerte op maat.

Bel 036 848 11 21 of KLIK HIER om online sprekers te boeken.

Advies voor het inhuren van sprekers
Als u sprekers wilt gaan inhuren voor uw zakelijke bijeenkomst wilt u graag advies. Is namelijk een vak apart om de juiste sprekers bij het juiste evenement te zoeken. Zo moeten de sprekers aansluiten bij uw doelgroep, boodschap en doelstellingen. Quality Bookings helpt bij het vinden van de juiste sprekers. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en hebben een intensieve samenwerking met alle sprekers in Nederland.

Wat kost het inhuren van sprekers?
U heeft een bepaald budget meegekregen bij de organisatie van uw congres of seminar. Hoeveel moet u reserveren voor sprekers? Wij draaien het altijd om. U geeft ons een budgetindicatie en wij maken aan de hand van dit budget een passend voorstel. U kunt namelijk sprekers boeken in diversen prijsklassen.

Alleen een professionele sprekers inhuren
Het boeken van sprekers is niet volledig zonder risico. Het zou namelijk kunnen gebeuren dat u een onprofessionele of misschien zelfs wel saaie sprekers heeft geboekt. Dit kan de hele organisatie van uw congres te niet doen. Daarom bieden wij uitsluitend professionele sprekers aan. Via Quality Bookings u sprekers boeken is dus uw garantie voor gedreven, gepassioneerde en kwalitatieve sprekers.

Sport sprekers inhuren
Een bekend gezicht trekt altijd meer bezoekers naar uw bijeenkomst. Hiervoor boeken heel veel bedrijven sport sprekers. En terecht. Sport en het bedrijfsleven hebben veel overeenkomsten. Hierdoor vormen sport sprekers altijd een grote inspiratiebron voor uw gasten. Bij ons bureau hebben wij een zeer gevarieerd en kwalitatief hoog aanbod in: sport sprekers.