20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Soufiane Touzani: van straatvoetbal tot wereldwijde invloed
25 juni 2024

Soufiane Touzani: van straatvoetbal tot wereldwijde invloed

Soufiane Touzani, geboren en getogen in Rotterdam-Zuid, begon zijn carrière in het voetbal op jonge leeftijd. Zijn liefde voor het spel kwam echter tot een abrupt einde door scoliose, een aandoening aan zijn wervelkolom die hem dwong een operatie te ondergaan en twee jaar te stoppen met competitief voetbal. Deze tegenslag leidde hem naar het straatvoetbal, waar hij zijn creativiteit en vaardigheden kon blijven ontwikkelen​.

Het begin van een freestyle legende

In 2002 maakte Touzani zijn eerste freestyle voetbalvideo, die al snel viraal ging en wereldwijd miljoenen keren werd bekeken. Dit markeerde het begin van zijn carrière als pionier in de freestyle voetbalwereld. Ondanks dat hij niet de eerste was in deze discipline, bracht hij een unieke flair en stijl die hem tot een internationale sensatie maakte​​.

Soufiane Touzani: De invloed van grootheden

Touzani noemt Ronaldo Luis Nazário de Lima als zijn grootste voorbeeld. Hij bewonderde Ronaldo’s veelzijdigheid en technische vaardigheden, elementen die hij probeerde te integreren in zijn eigen stijl. Andere hedendaagse spelers zoals Cristiano Ronaldo en Neymar dienen ook als inspiratiebronnen, hoewel Touzani erkent dat iemand als Messi onmogelijk te imiteren is vanwege diens unieke motoriek en intelligentie op het veld​​.

Van straat tot merk: Touzani FC

Met zijn eigen merk, Touzani FC, heeft Soufiane zijn passie voor voetbal en zijn ondernemingsgeest gecombineerd. Dit platform stelt hem in staat om content te creëren, jongeren te inspireren en sociale projecten te ondersteunen, zoals de Touzani School, die gericht is op het stimuleren van creativiteit en sportiviteit onder jongeren​​.

Virale momenten en samenwerkingen

Een van de meest memorabele momenten in Touzani’s carrière was zijn samenwerking met Cristiano Ronaldo. Nike bood hem de kans om Ronaldo te interviewen, maar hij koos ervoor om dit op zijn eigen voorwaarden te doen. Dit leidde tot een unieke een-op-een ontmoeting en een virale video die zijn positie in de voetbalwereld verder versterkte​​.

Soufiane Touzani als spreker boeken

Het boeken van Soufiane Touzani als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten en ervaringen op het gebied van media en innovatie. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Touzani voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!