Seminar organiseren

28 mei 2010, door trendwerk

Binnenkort een seminar organiseren?

Wij werken als sprekers- en adviesbureau landelijk en maken altijd binnen 24 uur een offerte op maat.

Bel 036 848 11 21 of mail naar info@quality-bookings.nl

Seminar organiseren
Als bedrijf nodigt u binnenkort al uw klanten of personeel uit om actuele bedrijfsinformatie te verstrekken. Het van belang dat u dit seminar professioneel en gestructureerd gaat organiseren. Maar misschien is dit wel de eerste keer dat u een seminar moet organiseren of u heeft er eigenlijk niet genoeg tijd voor naast u andere werkzaamheden. In beide gevallen helpt Quality Bookings u met het organiseren van uw seminar. 

Klik hier voor entertainment voor uw seminar

Sprekers voor uw seminar
Bij het organiseren van een seminar hoort natuurlijk het benaderen van geschikte sprekers. Dit is vaak een lastig en ingewikkeld traject. Wij nemen u dit graag uit handen. Wij hebben een intensieve samenwerking met heel veel Nederlandse sprekers en maken op basis van uw bedrijf, doelgroep en doelstellingen de keuze voor de juiste sprekers. Deze sprekers zijn bekwaam en hebben passie voor het vak. 

Klik hier voor onze sprekers

Dagvoorzitter voor uw seminar
Om u seminar structuur te geven is het wellicht van belang om een dagvoorzitter te benaderen. U kunt natuurlijk als u zelf een seminar gaat organiseren zelf gaan zoeken op internet naar een dagvoorzitter. Dit is in de praktijk alleen vaak lastiger dan van te voren lijkt. Als wij voor u uw seminar organiseren vinden wij ook de juiste dagvoorzitter die past bij de onderwerpen en de doelgroep. De dagvoorzitter zorgt voor structuur, interactie, energie en kan goed onverwachte gebeurtenissen opvangen. 

Klik hier voor onze dagvoorzitters

Discussieronde organiseren tijdens uw seminar
Wat leeft er onder uw cliënten, relaties of personeel? Ga in dialoog met de mensen! Het organiseren van een seminar is pas echt geslaagd als u de interactie kunt aangaan met de aanwezige gasten. Niet alleen informatie verschaffen maar ook ontvangen. Wij organiseren tijdens uw seminar forumdiscussies of bijvoorbeeld een Lagerhuisdebat. Onder begeleiding van de dagvoorzitter of een debatleider kunnen uw gasten op een sportieve en informatieve manier discussiëren. Hierdoor verschaft u kostbare informatie.   

Workshops organiseren tijdens uw seminar
Een belangrijke tool om op een informele manier in gesprek te komen of om het teamgevoel te optimaliseren is door een workshopronde op het programma te zetten. Wij organiseren tijdens u seminar de leukste teambuilding workshops. Van een percussieworkshop tot een workshop karikatuurtekenen. Het verhoogt het FUN gevoel en brengt u deelnemers op een positieve manier bij elkaar. 

Klik hier voor onze workshop 

Bij ons artiestenbureau krijgt u altijd een offerte op maat voordat u een definitieve boeking maakt.