20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ruben Nicolai: Het ambassadeurschap omarmen en spontaniteit
25 juni 2024

Ruben Nicolai: Het ambassadeurschap omarmen en spontaniteit

Ruben Nicolai, algemeen bekend om zijn werk als televisiepresentator en komiek, heeft onlangs een andere belangrijke rol aan zijn indrukwekkende repertoire toegevoegd. Sinds juni 2020 is hij officieel ambassadeur voor Make-A-Wish Nederland, een rol die bijna toevallig tot stand kwam tijdens een voorgesprek met Hanneke Verburg van Make-A-Wish.

Toegewijd aan de zaak

In een interview met Wish Magazine deelde Nicolai zijn enthousiasme en toewijding aan de zaak. Ondanks zijn drukke agenda voelde hij zich verplicht het ambassadeurschap te aanvaarden vanwege de diepgaande impact die Make-A-Wish heeft op kinderen die met ernstige ziekten te maken hebben. “Make-A-Wish doet fantastisch werk. Elke wens is van begin tot eind maatwerk,” zei hij, uiting gevend aan zijn bewondering voor hoe de organisatie het leven van kinderen positief beïnvloedt door hen onvergetelijke ervaringen te bieden.

Bezig blijven tijdens de pandemie

Tijdens de COVID-19-pandemie hield Nicolai zichzelf bezig met verschillende projecten, waaronder “Quarantaine TV,” een YouTube-serie die hij mede creëerde met Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Het trio produceerde dagelijks content vanuit hun huizen, waardoor ze hun publiek aan het lachen en vermaken hielden. Dit creatieve project, gecombineerd met het thuisonderwijs van zijn kinderen en andere persoonlijke verplichtingen, zorgde ervoor dat Nicolai tijdens de lockdownperiode druk en productief bleef.

Gedenkwaardige momenten met Make-A-Wish

Een van de hoogtepunten van Nicolai’s betrokkenheid bij Make-A-Wish was zijn interactie met Thijs, een jonge jongen die hij ontmoette tijdens het Kids’ Night evenement in het DeLaMar Theater. Deze spontane connectie leidde ertoe dat Thijs een deel van de avond mede presenteerde en later als speciale verslaggever voor RTL Boulevard bij Nicolai aansloot. Deze momenten benadrukten de oprechte en hartelijke aard van Nicolai’s ambassadeurschap, omdat hij uit de eerste hand getuige was van de vreugde en opwinding die Make-A-Wish bij kinderen brengt.

Ruben Nicolai over reflecties en hopen

Reflecterend op zijn ervaringen benadrukte Nicolai het belang van het creëren van gedenkwaardige en positieve momenten voor kinderen. Hij hoopt dat Make-A-Wish een bekende en vanzelfsprekende organisatie in Nederland wordt, waardoor meer mensen kinderen zullen nomineren die baat kunnen hebben bij het werk van de stichting.

Ruben Nicolai als spreker boeken

Het boeken van Ruben Nicolai als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten en ervaringen. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Ruben voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!