20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ronnie Overgoor: Gespreksvaardigheden
24 juni 2024

Ronnie Overgoor: Gespreksvaardigheden

Ronnie Overgoor is een bekende naam in de wereld van dagvoorzitters en presentatoren in Nederland. Zijn ervaring en inzicht maken hem een veelgevraagde professional voor diverse evenementen en masterclasses.

Dagvoorzitter bij toonaangevende evenementen

Ronnie Overgoor heeft zijn rol als dagvoorzitter vervuld bij prestigieuze evenementen zoals de Webwinkel Vakdagen, waar hij de keynote sprekers van bedrijven zoals Easytoys, Hema en ABNAmro verwelkomde. Hij is ook een vaste dagvoorzitter voor de CRIUS Update Live, een jaarlijks evenement voor uitgevers dat plaatsvindt in Beeld & Geluid in Hilversum​.

Ronnie Overgoor over masterclasses en sprekersvaardigheden

Naast zijn werk als dagvoorzitter, geeft Overgoor ook sprekerstrainingen. Bij de Big Data Expo 2023 verzorgde hij een masterclass waarbij hij sprekers waardevolle tips en constructieve feedback gaf om hun presentatievaardigheden te verbeteren. Deze training werd zeer gewaardeerd en gaf sprekers de tools om hun lezingen naar een hoger niveau te tillen​.

Innovatieve presentaties

Ronnie is ook betrokken bij inspirerende projecten zoals de Grand Prix Content Marketing Awards, waar hij 35 awards uitreikte voor de beste contentstrategieën en -producties. Dit evenement biedt marketeers en creatieve professionals een platform om hun werk te delen en te leren van succesvolle cases​.

Podcast en interviews

In de podcast ‘Sprekersgilde’ van Maurits Ouweneel besprak Ronnie Overgoor zijn ervaringen en inzichten als dagvoorzitter. Hierin gaf hij een kijkje achter de schermen van zijn werk en de uitdagingen en hoogtepunten die daarbij komen kijken. Dit gesprek biedt waardevolle inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in het vak van dagvoorzitter en de kunst van presenteren.

Ronnie Overgoor als spreker boeken

Het boeken van Ronnie Overgoor als spreker of dagvoorzitter biedt een unieke kans om te profiteren van zijn uitgebreide ervaring en kennis. Zijn presentaties zijn zowel inspirerend als informatief en bieden praktische inzichten die direct toepasbaar zijn in verschillende werk- en leefsituaties. Van het eerste contact tot de uitvoering van uw evenement, streeft Ronnie naar een soepele en effectieve samenwerking. Boek vandaag nog Ronnie voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn expertise en energie!