20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Rolf Schrama: Diversiteit en inclusie
24 juni 2024

Rolf Schrama: Diversiteit en inclusie

Rolf Schrama, een bekende spreker op het gebied van diversiteit en inclusie (D&I), biedt met zijn persoonlijke ervaringen en expertise diepgaande inzichten en inspiratie. Schrama’s benadering van D&I is uniek vanwege zijn eigen ervaringen met beperkingen en zijn uitgebreide werk in het bedrijfsleven.

Diversiteit en inclusie in bedrijven

Schrama benadrukt dat storytelling een van de meest effectieve manieren is om inclusie binnen bedrijven te bevorderen. Hij gebruikt humor, zelfspot en ernst om complexe concepten zoals micro-agressie en ableisme toegankelijk te maken. Schrama’s lezingen zijn gericht op het vergroten van het draagvlak voor inclusie, of het nu gaat om organisaties die net beginnen met D&I-initiatieven of al enige tijd actief zijn op dit gebied​.

Rolf Schrama over het belang van persoonlijke verhalen

In zijn lezingen deelt Schrama openlijk zijn eigen vooroordelen en ervaringen, waardoor hij zijn publiek aanmoedigt om na te denken over hun eigen gedrag en vooroordelen. Dit maakt zijn aanpak bijzonder effectief en authentiek. Schrama’s verhalen raken de kern van ‘The Power of Differences’, waarin hij benadrukt hoe diversiteit een bron van kracht en groei kan zijn voor zowel individuen als organisaties​.

Inspirerende optredens en positieve impact

Schrama heeft gesproken voor verschillende gerenommeerde organisaties, waaronder EY, RTL Nederland, Wolters Kluwer, en de Autoriteit Consument & Markt. Zijn optredens worden geprezen om hun diepgaande impact en de manier waarop ze mensen inspireren om voorbij hun eigen beperkingen te kijken en de mogelijkheden van diversiteit te omarmen. Schrama’s vermogen om complexe thema’s op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem een gewilde spreker in zowel zakelijke als educatieve settings​.

Rolf Schrama als spreker boeken

Het boeken van Rolf Schrama als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten over diversiteit, inclusie en persoonlijke ontwikkeling. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Rolf voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!