20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Roland Kahn: Ondernemerschap en de toekomst van de retail
24 juni 2024

Roland Kahn: Ondernemerschap en de toekomst van de retail

Roland Kahn, oprichter van CoolCat en een prominente figuur in de Nederlandse retailsector, heeft in diverse interviews zijn visie gedeeld over ondernemerschap, innovatie en de uitdagingen binnen de retailindustrie. Hier zijn enkele van de belangrijkste inzichten en lessen die Kahn heeft gedeeld.

Innovatie en digitalisering in de retail

In recente interviews heeft Kahn benadrukt hoe belangrijk innovatie en digitalisering zijn voor het succes van moderne retailbedrijven. Hij gelooft dat bedrijven voortdurend moeten innoveren om relevant te blijven in een snel veranderende markt. Dit omvat niet alleen de adoptie van nieuwe technologieën, maar ook het aanpassen van bedrijfsmodellen om beter te kunnen inspelen op de behoeften en verwachtingen van de consument​.

De impact van COVID-19 op de retail

Kahn heeft ook gesproken over de impact van de COVID-19-pandemie op de retailsector. Hij benadrukte dat de pandemie een versnelling heeft veroorzaakt in de verschuiving naar online winkelen. Dit heeft bedrijven gedwongen om hun digitale strategieën te verbeteren en nieuwe manieren te vinden om klanten te bereiken en te bedienen. Ondanks de uitdagingen gelooft Kahn dat deze periode ook kansen biedt voor bedrijven die zich kunnen aanpassen en innoveren​.

Roland Kahn over ondernemerschap en leiderschap

Een terugkerend thema in Kahn’s interviews is het belang van visie en leiderschap in ondernemerschap. Hij benadrukt dat succesvolle ondernemers niet bang zijn om risico’s te nemen en nieuwe ideeën uit te proberen. Daarnaast gelooft hij dat het belangrijk is om een sterk team om je heen te verzamelen en te investeren in de ontwikkeling van je medewerkers​.

Toekomst van fysieke winkels

Ondanks de groei van online retail, gelooft Kahn nog steeds in de kracht van fysieke winkels. Hij ziet deze als belangrijke touchpoints voor merkbeleving en klantinteractie. Volgens Kahn zullen fysieke winkels niet verdwijnen, maar zullen ze evolueren om meer gericht te zijn op ervaring en service, in plaats van alleen maar producten verkopen.

Roland Kahn als spreker boeken

Het boeken van Roland Kahn als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten over ondernemerschap, innovatie en de toekomst van de retail. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Roland voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!