20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Roelof Hemmen: Journalistiek en presenteren
24 juni 2024

Roelof Hemmen: Journalistiek en presenteren

Roelof Hemmen, een ervaren radio- en televisiepresentator, biedt een diepgaand inzicht in de wereld van journalistiek en presenteren. Met een carrière die zich uitstrekt over meerdere decennia, heeft Hemmen waardevolle lessen geleerd over het effectief communiceren en het bouwen van vertrouwen met een publiek.

De overgang van televisie naar radio

Na zeventien jaar als anchor bij RTL Nieuws te hebben gewerkt, maakte Hemmen in juni 2020 de overstap naar radio. Hij werd de newsanchor voor de 538 Ochtendshow, waar hij elke ochtend het nieuws presenteerde. Hemmen benadrukt dat nieuws altijd een oude liefde is gebleven, en hij geniet van de dynamiek en directe interactie die radio biedt​.

Roelof Hemmen over coaching en presentatie

Naast zijn werk in de media, is Hemmen actief als presentatiecoach en mediatrainer. Hij gelooft sterk in het belang van authenticiteit en zelfreflectie bij het overbrengen van een boodschap. Zijn aanpak richt zich op het helpen van mensen om het beste uit zichzelf te halen en effectief te communiceren voor een zaal, camera of microfoon​.

Goede doelen

Hemmen besteedt ook een aanzienlijk deel van zijn tijd aan goede doelen. Hij is ambassadeur voor Terre des Hommes, KWF Kankerbestrijding, en de Maag Lever Darm-stichting, en is betrokken bij de Voedselbanken Nederland. Deze rol stelt hem in staat om zijn bekendheid en vaardigheden in te zetten voor maatschappelijke doelen​.

Roelof Hemmen als spreker boeken

Het boeken van Roelof Hemmen als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten over journalistiek, presenteren en communicatie. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Roelof voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!