20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Richard van Kray: De kracht van klantgerichtheid
11 juli 2024

Richard van Kray: De kracht van klantgerichtheid

Richard van Kray is een toonaangevende spreker en auteur, bekend om zijn revolutionaire benadering van verkoop en klantbetekenis. Met zijn bedrijf “Sales vanuit je Hart” inspireert hij bedrijven en verkopers om op een authentieke en klantgerichte manier te werken. Zijn filosofie draait om het opbouwen van echte relaties met klanten, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

Sales vanuit je hart

Van Kray’s benadering van verkoop, zoals beschreven in zijn boek “Sales vanuit je Hart”, gaat verder dan traditionele verkoopmethoden. Hij legt de nadruk op het begrijpen van de behoeften en wensen van de klant en het bieden van oprechte oplossingen. Dit vereist een shift van een productgerichte naar een klantgerichte mindset, waarbij het succes van de klant centraal staat​.

Richard van Kray over mentorschap en zelfontwikkeling

In een interview over mentorschap benadrukte Van Kray het belang van persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Hij gelooft dat mentorschap een krachtige tool is om zowel persoonlijke als professionele groei te stimuleren. Door zijn eigen ervaringen als verkoper en trainer te delen, helpt hij anderen om hun potentieel te realiseren en effectiever te worden in hun vak​.

Klantbetekenis in verschillende sectoren

Richard van Kray past zijn klantgerichte benadering toe op diverse sectoren, van recruitment en onderwijs tot landbouw en bouw. Hij leert bedrijven hoe ze de klant centraal kunnen stellen in hun bedrijfsvoering en hoe dit leidt tot langdurige klantrelaties en succes. Deze aanpak is niet alleen relevant voor verkoopteams, maar voor elke organisatie die streeft naar een duurzame groei en klanttevredenheid​.

Richard van Kray als spreker boeken

Het boeken van Richard van Kray als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten over klantgerichtheid en authentieke verkoop. Zijn presentaties zijn energiek, motiverend en bieden praktische handvatten die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Van het eerste contact tot de uitvoering van uw evenement, streven wij naar een professioneel en klantgericht proces. Boek vandaag nog Richard voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!