20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Richard van Kray: De kracht van authentieke sales
17 juni 2024

Richard van Kray: De kracht van authentieke sales

Richard van Kray, de oprichter van “Sales vanuit je Hart”, staat bekend om zijn unieke benadering van verkoop en klantrelaties. In verschillende interviews en artikelen deelt hij zijn visie op hoe authenticiteit en empathie essentieel zijn voor succesvolle salesstrategieën.

Richard van Kray over de filosofie achter “Sales vanuit je Hart”

Volgens van Kray draait sales niet om snelle deals, maar om het opbouwen van duurzame relaties met klanten. Hij benadrukt dat echte verbinding en betekenisvolle interacties de kern vormen van succesvol verkoopgedrag. Zijn methode, “Sales vanuit je Hart”, gaat uit van de premisse dat je als verkoper niet alleen je producten of diensten aanbiedt, maar vooral jezelf en je oprechte intenties​.

Het belang van zelfkennis en zelfreflectie

Van Kray legt uit dat een goede verkoper eerst zichzelf moet kennen en begrijpen voordat hij effectief met klanten kan communiceren. Zelfreflectie en het kennen van je eigen waarden en drijfveren zijn cruciaal om authentiek en geloofwaardig over te komen. Deze zelfkennis helpt verkopers om op een natuurlijke en oprechte manier verbinding te maken met hun klanten​.

Praktische toepassingen en tips

  1. Authenticiteit: Wees eerlijk en oprecht in je interacties. Klanten voelen het als je authentiek bent, wat vertrouwen opbouwt.
  2. Empathie: Begrijp en leef je in de behoeften en wensen van je klant. Dit helpt je om oplossingen te bieden die echt waarde toevoegen.
  3. Relatiegerichtheid: Focus op het opbouwen van langdurige relaties in plaats van snelle winst. Dit leidt tot loyaliteit en herhaalde zaken.

Innovatieve benaderingen in sales

Van Kray is ook betrokken bij innovatieve projecten en benaderingen binnen de verkoopsector. Hij benadrukt het belang van voortdurende ontwikkeling en aanpassing aan nieuwe trends en technologieën om relevant te blijven in een steeds veranderende markt​.

Richard van Kray als spreker boeken

Het boeken van Richard van Kray als spreker biedt een inspirerende en waardevolle ervaring voor elk evenement. Zijn lezingen combineren praktische tips met inspirerende verhalen, wat deelnemers helpt om hun eigen verkoopvaardigheden te verbeteren en hun klantrelaties te verdiepen. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Richard voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!