20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Richard Lamb: Innovatie en trends
11 juli 2024

Richard Lamb: Innovatie en trends

Richard Lamb is een vooraanstaande trendwatcher en futuroloog die bekend staat om zijn inzichtelijke analyses van technologische en maatschappelijke trends. Als CEO van het Future Expertise Center en Trendwatcher.com, deelt hij zijn expertise via interactieve presentaties en brainstormsessies, waarbij hij onderwerpen bespreekt zoals Global Giga Trends, innovatie en toekomstscenario’s​.

Toekomstscenario’s en innovatie

In zijn presentaties benadrukt Lamb de noodzaak voor bedrijven om vooruit te kijken en zich voor te bereiden op toekomstige uitdagingen en kansen. Hij bespreekt hoe technologie, klimaatverandering en economische verschuivingen de wereld zullen beïnvloeden en biedt strategische inzichten om organisaties te helpen deze veranderingen te omarmen​.

Richard Lamb over de kracht van de TO DO Brainstorm

Een van de kernmethoden die Lamb gebruikt, is het TO DO Brainstormmodel voor verandering. Deze aanpak helpt bedrijven om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te implementeren door gestructureerde brainstormsessies te faciliteren. Dit model is ontworpen om creatieve ideeën te genereren en concrete stappen te plannen voor de implementatie van deze ideeën​.

Inspirerende spreker en dagvoorzitter

Richard Lamb is niet alleen een veelgevraagd spreker, maar ook een inspirerende dagvoorzitter. Hij heeft talloze internationale evenementen geleid en wordt geprezen om zijn vermogen om complexe concepten op een toegankelijke en boeiende manier over te brengen. Zijn energieke presentatiestijl en diepgaande kennis maken hem tot een geliefde gast bij zowel zakelijke bijeenkomsten als conferenties​.

Richard Lamb als spreker boeken

Het boeken van Richard Lamb als spreker biedt een unieke kans om te profiteren van zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van trends en innovatie. Zijn presentaties zijn zowel leerzaam als inspirerend en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Van het eerste contact tot de uitvoering van uw evenement, streven wij naar een professioneel en klantgericht proces. Boek vandaag nog Richard voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!