20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Remy Gieling: AI en de toekomst van werk
10 juli 2024

Remy Gieling: AI en de toekomst van werk

Remy Gieling is een vooraanstaande expert op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en technologie. Als oprichter van ai.nl en voormalig hoofdredacteur van MT/Sprout, heeft hij diepgaand inzicht in de impact van technologische trends op bedrijven en banen. In zijn lezingen en interviews deelt Gieling zijn visie op de toekomst van werk en de cruciale rol van AI in deze transitie.

AI en de toekomst van werk

Gieling benadrukt dat AI een fundamentele transformatie teweegbrengt in hoe bedrijven opereren en hoe mensen werken. Volgens hem moeten organisaties data- en AI-gedreven worden om relevant te blijven in de economie van morgen. Hij legt uit dat AI niet alleen processen kan optimaliseren, maar ook nieuwe mogelijkheden kan creëren voor innovatie en groei​.

Remy Gieling over de impact van ChatGPT en slimme AI-systemen

In zijn presentaties en workshops bespreekt Gieling ook de toepassingen van slimme AI-systemen zoals ChatGPT. Hij laat zien hoe deze technologieën kunnen worden benut om bedrijfsprocessen te verbeteren en klantinteracties te personaliseren. Gieling waarschuwt echter ook voor de mogelijke risico’s en benadrukt het belang van ethische overwegingen bij de implementatie van AI​.

Innovatie en disruptieve technologie

Gieling interviewt regelmatig pioniers op het gebied van data en AI om de laatste trends en innovaties te bespreken. In zijn serie “Future in Five” spreekt hij met bedrijven die voorop lopen in technologische ontwikkeling, zoals Decodata, dat slimme technologie gebruikt om de meubelindustrie te transformeren. Deze inzichten helpen andere organisaties om geïnspireerd te raken en praktische stappen te zetten richting een data-gedreven toekomst​ (Decodata)​.

Remy Gieling als spreker boeken

Het boeken van Remy Gieling als spreker biedt een unieke kans om diepgaande kennis en inspiratie te ontvangen over AI en de toekomst van werk. Zijn presentaties zijn zowel informatief als boeiend, met een focus op de praktische toepassingen van technologie in het bedrijfsleven. Van het eerste contact tot de uitvoering van uw evenement, streven wij naar een professioneel en klantgericht proces. Boek vandaag nog Remy voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn expertise en inspirerende verhalen!