20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Peter Hinssen: De kracht van netwerken en innovatie
10 juli 2024

Peter Hinssen: De kracht van netwerken en innovatie

Peter Hinssen, een vooraanstaande expert op het gebied van technologische innovatie en leiderschap, deelt zijn inzichten over de toekomst van AI en de cruciale rol van netwerken in het bedrijfsleven. Zijn recente interviews en keynotes bieden een dieper begrip van hoe bedrijven kunnen navigeren door de constant veranderende technologische landschappen en de ‘Never Normal’ wereld.

Het tijdperk van Augmented Intelligence

Tijdens een keynote benadrukt Hinssen de evolutie van AI, van de vroege dagen tot de huidige staat van generatieve AI. Hij bespreekt hoe AI niet langer slechts een onderzoeksproject is, maar een technologie die praktische toepassingen biedt en aanzienlijke inkomsten genereert voor bedrijven. AI wordt gebruikt voor optimalisatie van advertenties, spraakherkenning, en zelfs het voorspellen van antwoorden op e-mails. Deze toepassingen tonen de brede impact en het potentieel van AI in verschillende sectoren​.

Peter Hinssen over de kracht van netwerken

In een interview met UNLEASH World bespreekt Hinssen het belang van netwerken en de culturele verschillen tussen de Europese en Noord-Amerikaanse startup-ecosystemen. Hij legt uit dat de risicobereidheid en de acceptatie van mislukkingen in Silicon Valley aanzienlijk hoger zijn dan in Europa. Deze cultuur van durf en veerkracht leidt tot snellere groei en innovatie. Hinssen benadrukt dat bedrijven in Europa kunnen leren van deze mentaliteit om hun eigen innovatiekracht te vergroten​.

Voorbereiden op een onvoorspelbare toekomst

Hinssen benadrukt de noodzaak voor organisaties om zich voor te bereiden op continue veranderingen en onverwachte gebeurtenissen. Hij introduceert concepten zoals “The Phoenix and the Unicorn,” waarbij hij bedrijven aanmoedigt om zich steeds opnieuw uit te vinden, net zoals een Feniks die uit zijn as herrijst. Dit vereist een strategische aanpak van innovatie, waarbij bedrijven niet alleen moeten focussen op wat ze moeten doen, maar ook op hoe ze deze innovaties daadwerkelijk kunnen implementeren binnen hun organisatie​.

Peter Hinssen als spreker boeken

Het boeken van Peter Hinssen als spreker biedt een unieke kans om te profiteren van zijn diepgaande kennis en strategische inzichten. Zijn presentaties zijn zowel informatief als inspirerend en bieden waardevolle perspectieven die direct toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. Boek vandaag nog Peter voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke verhalen en praktische adviezen!