20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Pernille La Lau: De kunst van avontuur en herinneringen
14 juni 2024

Pernille La Lau: De kunst van avontuur en herinneringen

Pernille La Lau, een geliefde Nederlandse presentatrice, heeft in diverse interviews haar passie voor avontuur en haar liefde voor herinneringen gedeeld. Haar ervaringen als kind, haar unieke kijk op wonen en haar inzichten over persoonlijke en zakelijke groei bieden een inspirerende blik op haar leven en werk.

Een jeugd vol avontuur

In een interview met KRO Magazine vertelt Pernille over haar jeugdige zomers in Noorwegen. Ze beschrijft hoe haar familie, in een oude bus, 1500 kilometer reisde naar Oslo, waarbij ze luisterden naar cassettebandjes en naar Abba. Deze reizen waren gevuld met avontuurlijke tussenstops, zoals een nachtelijke overtocht per boot, en zorgden voor blijvende herinneringen aan een zorgeloze tijd vol vrijheid en speelsheid. Het vermogen om van elke situatie een avontuur te maken, heeft Pernille diepgaand beïnvloed en vormt een belangrijk deel van haar levensfilosofie​.

Pernille La Lau over de waarde van huis en thuis

Pernille hecht veel waarde aan haar woonomgeving, wat blijkt uit haar interview met Woonstijl. Ze omschrijft haar huis als een mix van vintage, design en Scandinavische invloeden, waar elke hoek herinneringen oproept aan haar reizen en ervaringen. Haar favoriete plek in huis is de werk-/muziekkamer, waar ze ontspant en werkt aan teksten voor presentaties. Pernille benadrukt dat een huis niet alleen een plek moet zijn om te wonen, maar ook een plek die je inspireert en waar je je verbonden voelt met mooie momenten uit het verleden​.

Business Happiness

Pernille’s benadering van werk en leven is gebaseerd op het concept van “Business Happiness”. Ze gelooft dat echt werkgeluk voortkomt uit nieuwsgierigheid, enthousiasme en improvisatie. In haar workshops en trainingen helpt ze mensen om hun sterke punten te ontdekken en te benutten, waardoor ze met meer plezier en effectiviteit kunnen presteren. Dit geldt zowel voor zakelijke presentaties als voor persoonlijke groei. Door te focussen op emotionele en spirituele intelligentie in plaats van alleen op rationele intelligentie, inspireert Pernille mensen om buiten de gebaande paden te denken en hun unieke talenten te omarmen​.

Pernille La Lau als spreker boeken

Het boeken van Pernille La Lau als spreker biedt een inspirerende ervaring vol waardevolle inzichten en praktische adviezen. Haar lezingen combineren persoonlijke verhalen met professionele tips, waardoor ze zowel boeiend als nuttig zijn. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces, ondersteund door all-inclusive tarieven en een offertegarantie binnen 24 uur. Ons toegewijde team staat klaar om uitgebreide ondersteuning te bieden voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Pernille La Lau voldoet aan onze hoge tevredenheidseisen. Boek vandaag nog Pernille voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!