20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Patrick van der Pijl: De toekomst van zakelijke innovatie
9 juli 2024

Patrick van der Pijl: De toekomst van zakelijke innovatie

Patrick van der Pijl, CEO van Business Models Inc. en auteur van meerdere bestsellers, blijft de zakelijke wereld inspireren met zijn frisse perspectieven op strategie en innovatie. In zijn recente werk benadrukt hij de noodzaak voor bedrijven om zich aan te passen aan de snel veranderende omgeving door middel van innovatieve businessmodellen en design thinking.

Strategie in tijden van onzekerheid

Van der Pijl legt uit dat bedrijven die het beste navigeren door onzekerheid, de winnaars van morgen zijn. Hij benadrukt het belang van een flexibele strategie die zich kan aanpassen aan veranderingen in de markt en technologie. Zijn keynotes richten zich op hoe bedrijven hun strategie kunnen vernieuwen om relevant te blijven in een steeds veranderende wereld​.

Business model shifts

Een centraal thema in Patrick’s werk is de verschuiving van businessmodellen. Hij identificeert zes manieren waarop bedrijven nieuwe waarde kunnen creëren voor hun klanten en zichzelf. Deze benadering helpt bedrijven om niet alleen te overleven, maar ook te gedijen in tijden van disruptie. Door middel van praktijkvoorbeelden en case studies toont hij hoe bedrijven succesvol kunnen transformeren​.

Creëren van een innov-cultuur

Van der Pijl gelooft sterk in het bouwen van een cultuur van innovatie binnen organisaties. Hij bespreekt hoe bedrijven een omgeving kunnen creëren waar creativiteit en experimenteren worden aangemoedigd. Dit omvat het implementeren van design thinking en nieuwe technologieën die de innovatiekracht van een bedrijf kunnen versterken​.

Patrick van der Pijl: Design thinking op steroïden

Patrick legt uit hoe digitalisering en nieuwe technologieën design thinking naar een geheel nieuw niveau tillen. Door deze tools te integreren in hun processen, kunnen bedrijven sneller en efficiënter innovatieve oplossingen ontwikkelen. Dit stelt bedrijven in staat om beter in te spelen op de behoeften van hun klanten en de markt​.

Patrick van der Pijl als spreker boeken

Het boeken van Patrick van der Pijl als spreker biedt een unieke kans om te profiteren van zijn diepgaande kennis en strategische inzichten. Zijn presentaties zijn zowel informatief als inspirerend, en bieden waardevolle perspectieven die direct toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. Boek vandaag nog Patrick voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en praktische adviezen!