Openingsact

11 mei 2011, door Yannicke ter Brugge

De opening van uw evenement is een belangrijk onderdeel van uw totale evenement. De openingsact zet de sfeer neer en moet direct uw gasten op een positieve manier rakken. De openingsact zorgt voor beleving, ontroering, communicatie en geeft het startsignaal voor een avond vol bewondering en genieten.  Maar welke openingsact is geschikt voor mijn evenement en doelgroep?

Openingsact boeken bij Quality Bookings
Het zoeken van de juiste openingsact bij het juiste evenement is een kunst dat Quality Bookings als geen ander beheerst. Veel collega organisatoren gingen u voor en niet zonder succes! Eenmaal een openingsact boeken bij Quality Bookings en u wilt niet meer anders. Onze acts onderscheiden zich door professionaliteit, originaliteit en wij leveren graag maatwerk.

Unieke openingsact?
U wilt een openingsact die nog nooit is vertoont? U wilt iets unieks? Neem contact op met één van onze creatieve en gepassioneerde medewerkers en wij brainstormen net zolang tot wij uw dromen en fantasieën hebben gerealiseerd. Van creatie tot realisatie, uw openingsact is bij ons in goede handen.

Openingsact boeken door heel Nederland
Wij zitten met ons artiestenbureau gevestigd in Almere maar zijn werkzaam in heel Nederland en ver daar buiten. Wij verzorgen meer dan honderden openingsacts in Nederland en tientallen daarbuiten. U bent altijd van harte welkom in ons kantoor waar wij met uw brainstormen.

Bel 036 848 11 21 of mail naar info@quality-bookings.nl en u krijgt binnen 24 uur een offerte.