20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Olcay Gulsen: De kracht van geuren
14 juni 2024

Olcay Gulsen: De kracht van geuren

Olcay Gulsen, een bekende Nederlandse ondernemer en oprichter van het modemerk SuperTrash, heeft haar passie voor mode uitgebreid naar de wereld van geuren. In een recent interview deelt ze haar visie op de rol van geuren en hoe ze haar nieuwe parfum, Femme Power, heeft ontwikkeld.

Het verhaal achter Femme Power

Olcay Gulsen introduceerde haar parfum Femme Power met de intentie om een krachtige en sensuele geur te creëren die een blijvende indruk achterlaat. Het parfum combineert haar favoriete ingrediënten zoals Indonesische patchouli en Virginian cederhout. Deze geur is bedoeld om niet alleen een parfum te zijn, maar een statement van kracht en vrouwelijkheid. Het parfum wordt beschreven als een voluptueuze, mysterieuze en vrouwelijke geur, perfect voor degenen die houden van warme, kruidige en houtachtige tonen​.

Olcay Gulsen over geurnoten en langdurigheid

De topnoten van Femme Power bestaan uit salie, kardemom, violet en citroengras, die een frisse start geven. Het hart van de geur, bestaande uit Indonesische patchouli en Virginian cederhout, ontwikkelt zich al snel tot een warm en kruidig aroma. De basisnoten van alias cederhout, droge amber en musk zorgen voor een diepe en sensuele afwerking die de hele dag blijft hangen. Deze combinatie maakt Femme Power geschikt voor zowel overdag als ’s avonds, en zelfs voor unisex gebruik vanwege de zware en kruidige tonen​.

Het belang van geur in het dagelijks leven

Volgens Gulsen speelt geur een cruciale rol in onze dagelijkse beleving en herinneringen. Ze gelooft dat een goede geur niet alleen je stemming kan verbeteren, maar ook je zelfvertrouwen kan versterken. Femme Power is ontworpen om vrouwen te helpen zich krachtig en zelfverzekerd te voelen in elke situatie.

Olcay Gulsen als spreker boeken

Het boeken van Olcay Gulsen als spreker biedt een inspirerende kijk op mode, ondernemerschap en de kunst van geurcreatie. Haar verhaal is een voorbeeld van hoe passie en visie kunnen leiden tot zakelijk succes. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven we naar een efficiënt en klantgericht proces, ondersteund door all-inclusive tarieven en een offertegarantie binnen 24 uur. Ons toegewijde team staat klaar om uitgebreide ondersteuning te bieden voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Olcay Gulsen voldoet aan onze hoge tevredenheidseisen. Boek vandaag nog Olcay voor uw evenement en verrijk uw programma met haar waardevolle inzichten en inspirerende verhalen!