20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Nouchka Fontijn: De kracht van doorzettingsvermogen
14 juni 2024

Nouchka Fontijn: De kracht van doorzettingsvermogen

Nouchka Fontijn, een van de meest succesvolle Nederlandse boksers, deelt in verschillende interviews haar inzichten over discipline, doorzettingsvermogen en de mentale kracht die nodig is om succesvol te zijn in de sportwereld.

Het belang van passie en discipline

Nouchka legt uit dat succes begint met een combinatie van passie en discipline. Ze benadrukt dat je van de sport moet houden om echt succesvol te zijn. “Je moet ervan houden, anders zul je nooit succesvol zijn,” zegt ze. Veel jonge boksers beginnen met enthousiasme, maar verliezen snel hun focus. Volgens Nouchka is het belangrijk om elke dag discipline te tonen, zelfs wanneer de sport niet leuk is en je soms letterlijk een klap in het gezicht krijgt​.

Nouchka Fontijn over voorbereiding en routine

Hoewel Nouchka geen strikt vastgelegde ochtendroutine heeft, probeert ze haar leven wel te structureren, vooral in aanloop naar belangrijke wedstrijden. Ze zorgt ervoor dat ze elke nacht voldoende slaapt en neemt rustpauzes tussen de trainingssessies door. Daarnaast benadrukt ze het belang van plezier hebben in wat je doet, zelfs tijdens intensieve trainingsperiodes​.

Mentale voorbereiding en focus

Voor grote momenten, zoals kampioenschappen, bereidt Nouchka zich mentaal voor door haar schema’s uit te printen en deze dagelijks te bekijken. Ze werkt nauw samen met haar coaches om een gepersonaliseerd trainingsprogramma te volgen, wat haar helpt om optimaal voorbereid te zijn en haar energie efficiënt te beheren​.

Nouchka Fontijn als spreker boeken

Het boeken van Nouchka Fontijn als spreker biedt een inspirerende ervaring vol inzichten over doorzettingsvermogen, discipline en mentale kracht. Haar verhaal is een voorbeeld van hoe toewijding en een sterke mindset kunnen leiden tot uitzonderlijke prestaties. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven we naar een efficiënt en klantgericht proces, ondersteund door all-inclusive tarieven en een offertegarantie binnen 24 uur. Ons toegewijde team staat klaar om uitgebreide ondersteuning te bieden voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Nouchka Fontijn voldoet aan onze hoge tevredenheidseisen. Boek vandaag nog Nouchka voor uw evenement en verrijk uw programma met haar waardevolle inzichten en inspirerende verhalen!