20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Nikkie Plessen: De kracht van mode en ondernemerschap
13 juni 2024

Nikkie Plessen: De kracht van mode en ondernemerschap

Nikkie Plessen, een Nederlandse mode-ondernemer en tv-persoonlijkheid, heeft haar passie voor mode omgezet in een internationaal succesvol merk. In een recente bespreking van haar werk, legt ze uit hoe haar liefde voor mode en haar ervaring in de televisie-industrie haar hebben geïnspireerd om haar eigen modebedrijf te starten.

De start van NIKKIE

In 2012 lanceerde Nikkie Plessen haar eigen fashion label, NIKKIE. Met een focus op toegankelijke, stijlvolle kleding die eenvoudig te combineren is, groeide NIKKIE al snel uit tot een belangrijke speler in de mode-industrie. Plessen’s collecties omvatten kleding, schoenen, tassen, riemen, sieraden en accessoires, en worden gekenmerkt door hun tijdloze en veelzijdige ontwerpen​.

Nikkie Plessen over uitbreiding van het merk

Nikkie’s succes met haar eerste merk leidde tot de oprichting van verschillende sub-labels en samenwerkingen. Ze lanceerde NIK&NIK, een kinderkledinglijn, en werkte samen met supermodel Kate Moss aan de collectie “Selected by Kate Moss”. Daarnaast heeft ze N BEAUTY, een cosmeticalijn, en FIFTH HOUSE, een modern klassiek dameslabel, geïntroduceerd. In 2022 breidde ze haar mode-imperium verder uit met het lifestylelabel N HOME​.

N BRANDS

Onder de paraplu van N BRANDS brengt Nikkie al haar merken samen. De flagship stores fungeren als modehuizen waar alle merken onder één dak worden verkocht, en zijn te vinden in de meest bruisende steden. Plessen’s visie is om een totaalervaring te bieden voor klanten, van mode en beauty tot lifestyle producten.

Nikkie Plessen als spreker boeken

Het boeken van Nikkie Plessen als spreker biedt een inspirerende kijk op mode, ondernemerschap en branding. Haar verhaal is een voorbeeld van hoe passie en visie kunnen leiden tot zakelijk succes. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven we naar een efficiënt en klantgericht proces, ondersteund door all-inclusive tarieven en een offertegarantie binnen 24 uur. Ons toegewijde team staat klaar om uitgebreide ondersteuning te bieden voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Nikkie Plessen voldoet aan onze hoge tevredenheidseisen. Boek vandaag nog Nikkie voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!