Nieuwjaarsreceptie

7 oktober 2009, door trendwerk

Geeft u binnenkort een nieuwjaarsreceptie en zoekt u bijzonder entertainment? 

KLIK HIER om entertainment voor uw nieuwjaarsreceptie te zoeken 

Nieuwjaarsreceptie
Tijdens een nieuwjaarsreceptie kijkt u met u personeel of klanten even terug op het afgelopen jaar. Op de hoogte en diepte punten. Tijdens deze nieuwjaarsreceptie wilt u uw gasten meer bieden dan alleen een borrel en een hapje. Wij hebben speciaal voor uw nieuwjaarsrecepties een bijzonder entertainment aanbod samengesteld. 

Achtergrondmuziek tijdens uw nieuwjaarsreceptie
Voor een optimale sfeer heeft u een achtergrondmuziek formatie op uw nieuwjaarsreceptie nodig. Deze spelen live muziek op een acceptabel niveau, waardoor zij alleen zorgen voor sfeer en u gewoon een gesprek kunt blijven voeren. Een fijn jazz trio of een stijlvolle pianist boeken?

Klik hier voor ons achtergrondmuziek.

Cabaretier op uw nieuwjaarsreceptie
Wat is leuker dan tijdens uw nieuwjaarsreceptie een cabaretier in te huren die een act maakt over uw bedrijf. De cabaretier zal op een komische wijze het afgelopen jaar samenvatten. Deze act zullen uw gasten nooit vergeten!

Klik hier voor onze maatwerk cabaretiers 

Mobiel entertainment
Mobiel entertainment verplaatst zich mobiel door uw feest en entertaint uw gasten op een zeer persoonlijke en interactieve manier. Deze vorm van entertainment geeft uw nieuwjaarsreceptie net even iets extra’s. Denk aan een tafelgoochelaar, karikatuurtekenaar of een typetje.

Klik hier voor mobiel entertainment

U kunt ons artiestenbureau bereiken op:
036 848 11 21 of info@quality-bookings.nl

Kijk ook eens bij:
Artiesten agencyartiesten bruiloftartiesten boekenartiestenbureauboekingskantoor artiestenboekingsbureaucoverbandcreatieve teambuildingdagvoorzitterdinnershowdrive in show bruiloftentertainmententertainmentbureaufeestbandgastsprekergoochelaarmuziekbureauopeningsactproductpresentatiesprekershowbureausprekersbureauteambuilding workshoptrendwatcherworkshops voor bedrijventypetjeskindershow