20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Nancy Rademaker: De kracht van klantgerichtheid
13 juni 2024

Nancy Rademaker: De kracht van klantgerichtheid

Nancy Rademaker, een internationaal erkende keynote speaker en mede-oprichter van Drawify en Speakers Club, staat bekend om haar expertise op het gebied van digitale transformatie en klantgerichtheid. Met meer dan 25 jaar ervaring in de IT- en onderwijssector richt ze zich op hoe technologie het gedrag van mensen beïnvloedt en hoe bedrijven zich kunnen aanpassen aan de snel veranderende digitale wereld.

Klantgerichtheid in de digitale wereld

Tijdens haar keynote “Extreme Customer Centricity In A Networked World” benadrukt Rademaker dat bedrijven in de huidige digitale wereld niet alleen moeten focussen op technologie, maar vooral op de klant. Ze stelt dat bedrijven die zich niet aanpassen aan de veranderende behoeften en verwachtingen van klanten, het risico lopen achter te blijven. Volgens Rademaker moeten bedrijven processen en procedures volledig herzien en digitalisering omarmen om klanten op een warme en menselijke manier te bedienen​.

Nancy Rademaker over de rol van medewerkers in klantgerichtheid

In een interview met nexxworks bespreekt Rademaker het belang van medewerkers in het leveren van uitstekende klantenservice. Ze benadrukt dat bedrijven niet alleen moeten investeren in klanttevredenheid, maar ook in de tevredenheid en betrokkenheid van hun medewerkers. Ze gelooft dat een positieve medewerkerservaring direct bijdraagt aan een betere klantervaring. Dit kan worden bereikt door medewerkers op een zinvolle manier te betrekken en hen de mogelijkheid te geven om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen​.

De impact van AI op klantbeleving

Rademaker is ook een voorstander van het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om klantinteracties te verbeteren. Ze legt uit dat AI niet alleen kan helpen bij het automatiseren van processen, maar ook bij het personaliseren van klantinteracties. Door gebruik te maken van AI kunnen bedrijven beter inspelen op de behoeften van klanten en een meer gepersonaliseerde ervaring bieden. Dit kan variëren van chatbots die klantvragen beantwoorden tot geavanceerde analysetools die klantgedrag voorspellen​.

Nancy Rademaker als spreker boeken

Het boeken van Nancy Rademaker als spreker belooft een inspirerende en verhelderende ervaring te zijn. Haar lezingen bieden diepgaande inzichten in hoe bedrijven kunnen profiteren van digitale transformatie en klantgerichtheid om succesvol te blijven in de moderne wereld. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement streven we naar een efficiënt en klantgericht proces, ondersteund door all-inclusive tarieven en een offertegarantie binnen 24 uur. Ons toegewijde team staat klaar om uitgebreide ondersteuning te bieden voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Nancy Rademaker voldoet aan onze hoge tevredenheidseisen. Boek vandaag nog Nancy voor uw evenement en verrijk uw programma met haar waardevolle inzichten en inspirerende verhalen!