20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Michel Vos: De kracht van een goed projectmanagement
8 juli 2024

Michel Vos: De kracht van een goed projectmanagement

Michel Vos is een bekende naam in de wereld van projectmanagement en innovatie. Met decennia aan ervaring en uitgebreide kennis heeft hij zijn stempel gedrukt op de manier waarop moderne projecten worden beheerd. In een recent interview deelde hij zijn inzichten over de veranderingen in projectmanagement en de groeiende interesse in soft skills binnen de industrie.

Veranderingen in projectmanagement

Michel Vos merkt op dat er de afgelopen jaren veel is veranderd in projectmanagement. Waar vroeger veel projecten voorspellend waren met strikte controles op veranderingen, is er nu meer ruimte voor flexibiliteit en aanpassing. De traditionele ‘command and control’-benadering heeft plaatsgemaakt voor een cultuur van ‘vertrouwen en verifiëren’. Projectmanagers richten zich nu meer op de zakelijke voordelen die hun projecten opleveren en hoe snel deze voordelen kunnen worden gerealiseerd zonder onnodige ‘bells and whistles’​.

Michel Vos over groeiende interesse in soft skills

Vos benadrukt dat er een toenemende interesse is in soft skills zoals teamfacilitatie, dienend leiderschap en het delen van praktische ervaringen. Projectmanagers en Agile-leiders willen leren over de nieuwste benaderingen en ideeën op gebieden zoals kunstmatige intelligentie, emotionele en collaboratieve intelligentie, en cognitieve biases. Deze vaardigheden zijn essentieel geworden in het hedendaagse projectmanagement, waar samenwerking en aanpassingsvermogen cruciaal zijn​.

Populariteit van blogs en sociale media

Ondanks de opkomst van sociale media en video-inhoud, blijven blogs zoals die van Michel Vos populair. Hij verklaart dit door de waarde van diepgaande analyses en het delen van praktische kennis die direct toepasbaar is. Zijn blog biedt een platform voor projectmanagers om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken in hun vakgebied​.

Michel Vos als spreker boeken

Het boeken van Michel Vos als spreker biedt een unieke kans om te profiteren van zijn uitgebreide kennis en ervaring. Zijn presentaties zijn zowel informatief als inspirerend, en bieden praktische inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Michel voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!