20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Michael Kortekaas: Mentale veerkracht en werkgeluk
8 juli 2024

Michael Kortekaas: Mentale veerkracht en werkgeluk

Michael Kortekaas staat bekend als een expert op het gebied van mentale veerkracht, werkgeluk en leiderschap. Met een achtergrond in training van militairen en politiemensen en als bekend gezicht van het tv-programma “Hunted”, weet hij hoe belangrijk het is om mentaal sterk te blijven onder druk.

Mentale veerkracht en energiemanagement

Een van de kernpunten in de presentaties van Michael Kortekaas is het belang van energiemanagement als fundament voor mentale kracht. Hij legt uit dat het effectief beheren van je energie essentieel is om prestaties te verbeteren en werkgeluk te vergroten. Door aandacht te besteden aan zowel fysieke als mentale fitheid, kunnen mensen beter omgaan met stress en tegenslagen, en blijven ze gemotiveerd en productief​.

Wendbaarheid in een veranderende wereld

Michael benadrukt dat wendbaarheid cruciaal is in de moderne wereld. Hij vergelijkt organisaties en individuen met olietankers en speedboten: terwijl olietankers traag en log zijn, zijn speedboten snel en wendbaar. Dit concept is van toepassing op hoe bedrijven en hun medewerkers zich moeten aanpassen aan snel veranderende omstandigheden. Wendbare organisaties en individuen zijn in staat om proactief te reageren op veranderingen en kansen te benutten​.

Michael Kortekaas over leiderschap en werkgeluk

Naast mentale veerkracht en wendbaarheid, focust Michael zich ook op leiderschap en werkgeluk. Hij gelooft dat effectief leiderschap niet alleen draait om het behalen van doelen, maar ook om het creëren van een werkomgeving waarin mensen zich gewaardeerd en gelukkig voelen. Dit draagt bij aan hogere productiviteit en een betere teamdynamiek. Michael gebruikt praktische voorbeelden en hands-on tools om leiders en teams te helpen deze doelen te bereiken​.

Praktische toepasbaarheid

Wat Michael’s aanpak uniek maakt, is zijn vermogen om theorieën om te zetten in praktische adviezen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Zijn presentaties zijn energiek en inspirerend, en bieden waardevolle inzichten die deelnemers helpen om hun prestaties te verbeteren en hun werkgeluk te vergroten. Hij geeft niet alleen inspiratiesessies en workshops, maar biedt ook coaching en teambuilding aan om individuen en teams te ondersteunen in hun ontwikkeling​.

Michael Kortekaas als spreker boeken

Het boeken van Michael Kortekaas als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten en praktische adviezen. Zijn presentaties zijn zowel informatief als motiverend, en bieden waardevolle perspectieven die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Michael voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!