Marketing evenementen

12 augustus 2009, door trendwerk

Binnenkort een marketing evenement en u wilt u merk of product op een originele manier onder de aandacht brengen? 

Quality Bookings heeft voor marketing evenementen unieke entertainment concepten bedacht. 

Bel 036 848 11 21 of mail naar info@quality-bookings.nl  

Marketing evenementen
Tijdens marketing evenementen wilt uw (potentiële) cliënten inspireren en raken met uw merk en/of producten. Quality Bookings heeft diversen entertainmentconcepten bedacht voor deze vorm van communicatie. Live communicatie is zeer effectief en zorgt voor beleving. Laat u inspireren door onze ideeën.  

Maatwerk comedy tijdens uw marketing evenementen
Wij hebben een aantal zeer succesvolle cabaretiers die speciaal over uw bedrijf, merk en producten een maatwerk comedy act kunnen schrijven. Hoe breng je beter een boodschap over dan met humor? Met de door u aangeleverde informatie maakt de cabaretier een passende act die aan uw doelstellingen zal voldoen.
Klik hier voor onze maatwerk cabaretiers
 

Bijzonder entertainment tijdens uw marketing evenementen
Wij beschikken over een breed aanbod bijzonder entertainment dat toegespitst kan worden op uw bedrijf. Denk eens aan een illusionist die uw producten of nieuwe logo tevoorschijn tovert. Of een spetterende percussieshow als opening van uw marketing evenementen.
Klik hier voor een overzicht van ons entertainment.
 

Sprekers boeken tijdens uw marketing evenementen
Een ervaren bekende spreker weet altijd op een speciale manier uw bedrijf te promoten. Deze maakt een lezing om uw standpunten te onderbouwen en voor uw producten meer waarde te creëren. Wij hebben een groot aanbod bekende en onbekende spreker. Ook boekt bij ons diversen sprekers uit de sport wereld.
Klik hier voor onze sprekers.