20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mark van Eck: De toekomst van retail media
10 juni 2024

Mark van Eck: De toekomst van retail media

Mark van Eck, een prominente marketingexpert en brand strategist, heeft recentelijk zijn inzichten gedeeld over de toekomst van retail media en zijn rol bij RetailMedia.One. In een recente interview op de website van RetailMedia.One, belichtte Van Eck de unieke kracht van retail media om merkengroei te stimuleren, naast verkoop en conversie.

De kracht van retail media

Van Eck benadrukt dat retail media een cruciale rol speelt in moderne marketingstrategieën. Hij stelt dat door samenwerking, consistentie en schaal, het platform van RetailMedia.One adverteerders een krachtige oplossing biedt voor hun merkengroei. Dit wordt bereikt door het aanbieden van exclusieve premium en high-impact formats die sterke merkbekrachtiging mogelijk maken, waardoor merkopbouw en -activatie via retail media schaalbaar en efficiënt worden​.

Mark van Eck over strategische groei en innovatie

Onder Van Eck’s leiderschap heeft RetailMedia.One een aantal innovatieve stappen gezet om hun aanbod te versterken. Een van de recente ontwikkelingen is de lancering van NORM, een nieuw retail media intelligence platform, dat bedrijven helpt om hun media-inspanningen te optimaliseren en beter afgestemde marketingcampagnes te voeren​. Deze tool biedt diepgaande inzichten en analysemogelijkheden, wat essentieel is in een tijdperk waar data-gedreven beslissingen centraal staan in marketingstrategieën.

Samenwerkingen en partnerschappen

Van Eck gelooft sterk in de kracht van strategische samenwerkingen. Onder zijn leiding heeft RetailMedia.One diverse exclusieve samenwerkingen aangekondigd, waaronder een met Talpa Network Media Solutions en Havas Media. Deze partnerschappen versterken de positie van RetailMedia.One als een toonaangevende speler in de retail media sector, door hun bereik en impact te vergroten en adverteerders meer waarde te bieden​.

Mark van Eck als spreker boeken

Het boeken van Mark van Eck als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Mark’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Mark van Eck aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Mark van Eck voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!