20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mark Tigchelaar: Het verbeteren van focus
10 juni 2024

Mark Tigchelaar: Het verbeteren van focus

Mark Tigchelaar, een expert in neuropsychologie, richt zich op het verbeteren van focus en mentale prestaties. Hij heeft zes boeken geschreven over dit onderwerp en geeft jaarlijks meer dan 110 lezingen, waardoor hij een van de meest gevraagde sprekers in Nederland en België is​.

Mark Tigchelaar over de kracht van focus

In zijn werk benadrukt Tigchelaar het belang van focus in ons dagelijks leven. Hij wijst erop dat het aantal afleidingen enorm is toegenomen, wat een negatieve invloed heeft op onze mentale gezondheid en productiviteit. Gemiddeld worden we zo’n 500 keer per dag onderbroken, wat het moeilijk maakt om diep werk te verrichten en echt productief te zijn​.

Praktische tips voor betere focus

Tigchelaar biedt praktische tools en technieken aan om afleiding te verminderen en de focus te verbeteren. Een van zijn populairste lezingen, “Focus ON/OFF,” is gericht op het helpen van mensen om hun aandacht beter te beheren en zo stress te verminderen en productiever te zijn. Zijn benadering is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en richt zich op het creëren van rust, overzicht en controle in een snel veranderende wereld​.

Zijn reis van frustratie naar fascinatie

Mark’s interesse in neuropsychologie begon uit persoonlijke frustratie. Na zijn diagnose met dyslexie had hij moeite met leren en studeren. Dit leidde hem tot het verdiepen in de werking van het brein en het ontwikkelen van nieuwe studiemethoden. Dankzij deze methoden kon hij zijn studie aan de universiteit succesvol afronden in slechts een fractie van de tijd die normaal nodig is. Deze ervaring inspireerde hem om zijn kennis te delen en anderen te helpen hun leer- en werkprestaties te verbeteren​.

Mark Tigchelaar als spreker boeken

Het boeken van Mark Tigchelaar als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Mark’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Mark Tigchelaar aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Mark Tigchelaar voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!