20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mark Robinson: Van verlegen spreker tot TEDx presentator
10 juni 2024

Mark Robinson: Van verlegen spreker tot TEDx presentator

Mark Robinson, een Nederlandse presentator en software consultant, heeft een indrukwekkende reis afgelegd van verlegen spreker tot een gewaardeerd TEDxEindhoven spreker. Zijn verhaal is een inspiratiebron voor velen die hun presentatievaardigheden willen verbeteren en hun angsten willen overwinnen.

Van verlegenheid naar succes

Robinson was aanvankelijk erg zenuwachtig over het geven van presentaties. Als Senior Software Consultant bij TMC besefte hij echter dat zelfverzekerd kunnen presenteren zijn carrière ten goede zou komen. Hij begon serieus te oefenen met technieken die hij had geleerd en gaf informele coachingssessies aan collega’s. In maart 2016, na een succesvolle lunchlezing bij ASML, werd hij aangemoedigd om mee te doen aan het TEDxEindhoven Pitch Event​.

Mark Robinson over het TEDxEindhoven avontuur

Tijdens het TEDxEindhoven Pitch Event presenteerde Robinson zijn onderwerp “Hoe je presenteert om de aandacht van je publiek vast te houden”. Ondanks zijn zenuwen en het feit dat andere deelnemers zelfverzekerder leken, ging zijn pitch goed en werd hij gekozen als een van de 13 sprekers voor TEDxEindhoven 2016. De daaropvolgende maanden besteedde hij veel tijd aan het verbeteren van zijn presentatie, met feedback van zijn vrouw, collega’s en de TEDxEindhoven coaching sessies.

Robinson oefende overal – in de douche, op de fiets naar zijn werk, en in de conferentiezaal waar de uiteindelijke presentatie zou plaatsvinden. Deze intense voorbereiding resulteerde in een succesvolle TEDx presentatie, waarbij het publiek enthousiast reageerde en luid applaudisseerde​.

Na TEDxEindhoven

Na zijn succesvolle optreden bij TEDxEindhoven begon Robinson zijn eigen onderneming, Mark Robinson Training, waar hij presentatietrainingen en coaching aanbiedt. Zijn missie is om anderen te helpen hun ideeën effectief te communiceren, omdat hij gelooft dat iedereen kan leren presenteren, net zoals hij dat heeft gedaan​.

Mark Robinson als spreker boeken

Het boeken van Mark Robinson als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Mark’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Mark Robinson aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Mark Robinson voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!