20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mark Robinson: De kracht van effectieve presentaties
5 juli 2024

Mark Robinson: De kracht van effectieve presentaties

Mark Robinson, een ervaren spreker, auteur en trainer, heeft zich gespecialiseerd in het helpen van professionals om overtuigende presentaties te geven. Met meer dan twintig jaar ervaring en als auteur van het boek “Speak Inspire Empower: How To Give Persuasive Presentations To Boost Your Confidence And Career”, deelt hij zijn inzichten en technieken om mensen te helpen zelfverzekerder en effectiever te presenteren​​.

De kern van Robinson’s filosofie

Robinson’s benadering draait om het helpen van mensen om een betere toekomstversie van zichzelf te zien. Hij gelooft sterk in de kracht van positieve feedback om mensen uit hun comfortzone te halen en hen te helpen nieuwe presentatievaardigheden te ontwikkelen. Volgens Robinson wint iedereen wanneer mensen zelfverzekerd zijn, omdat ze dan hun authentieke zelf kunnen presenteren​.

Mark Robinson over praktische tips voor overtuigende presentaties

  1. Gebruik Positieve Feedback: Een van de onderscheidende kenmerken van Robinson’s workshops is zijn focus op positieve feedback. Dit bouwt niet alleen het zelfvertrouwen van de deelnemers op, maar zorgt er ook voor dat ze openstaan voor verdere verbetering.
  2. Herhaal en Oefen: In zijn trainingen laat hij deelnemers minimaal vijf keer presenteren gedurende de sessies. Deze herhaling helpt om de vaardigheden te versterken en zenuwen te beheersen.
  3. Structuur en Doelgerichtheid: Robinson benadrukt het belang van een duidelijke structuur en een specifiek doel voor elke presentatie. Dit helpt om de aandacht van het publiek vast te houden en de boodschap effectief over te brengen​.

Workshops en trainingen

Robinson heeft meer dan 2000 mensen getraind, waaronder senior managers en TEDx-sprekers. Zijn workshops worden hoog gewaardeerd met een gemiddelde score van 9.5/10. Hij biedt zowel online als fysieke trainingen aan, die zich richten op verschillende aspecten van presenteren, zoals het overwinnen van zenuwen, het gebruik van lichaamstaal en het toepassen van storytelling-technieken​.

Mark Robinson als spreker boeken

Het boeken van Mark Robinson als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn expertise in presentatievaardigheden. Zijn presentaties zijn zowel informatief als motiverend, en bieden praktische adviezen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Mark voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!