20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marjolein Bongers: LinkedIn voor professionele groei
5 juli 2024

Marjolein Bongers: LinkedIn voor professionele groei

Marjolein Bongers, oprichter van House of Social Media en auteur van het boek “LinkedIn Power”, is een toonaangevende expert op het gebied van LinkedIn en social media strategieën. Haar inzichten en trainingen helpen professionals hun zichtbaarheid en impact op LinkedIn te vergroten. Tijdens verschillende evenementen en masterclasses deelt ze haar kennis en praktische tips om optimaal gebruik te maken van dit platform​.

Waarom LinkedIn belangrijk is voor professionals

Volgens Bongers biedt LinkedIn een unieke kans om jezelf professioneel te profileren, netwerken op te bouwen en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken. Ze benadrukt dat LinkedIn niet alleen een platform is voor het zoeken naar banen, maar ook voor het delen van kennis, het tonen van expertise en het aangaan van waardevolle connecties. Met de juiste strategie kunnen professionals zich onderscheiden en hun carrière een boost geven​.

Praktische tips voor het verbeteren van je LinkedIn-profiel

In haar masterclasses en interviews geeft Bongers concrete tips voor het optimaliseren van je LinkedIn-profiel:

  1. Gebruik een professionele profielfoto: Een duidelijke en professionele profielfoto wekt vertrouwen en maakt je profiel aantrekkelijker.
  2. Schrijf een krachtige headline: Zorg ervoor dat je headline duidelijk maakt wie je bent en wat je doet. Dit is een van de eerste dingen die mensen zien als ze je profiel bezoeken.
  3. Maak gebruik van de samenvatting: Gebruik de samenvatting om je verhaal te vertellen en je unieke waardepropositie te benadrukken. Dit is een kans om bezoekers te laten zien waarom ze met jou in contact moeten komen.
  4. Wees actief en deel waardevolle content: Door regelmatig relevante content te delen, kun je je expertise tonen en je zichtbaarheid vergroten. Dit kan variëren van artikelen en blogs tot korte updates en video’s​.

Marjolein Bongers over de kracht van contentcreatie op LinkedIn

Bongers benadrukt het belang van contentcreatie om jezelf te positioneren als thought leader in jouw vakgebied. Ze adviseert om consistent te zijn in het delen van waardevolle en relevante content die je netwerk informeert en inspireert. Door actief deel te nemen aan discussies en je kennis te delen, kun je je netwerk uitbreiden en jezelf onderscheiden van anderen​.

Marjolein Bongers als spreker boeken

Het boeken van Marjolein Bongers als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar uitgebreide kennis van LinkedIn en social media strategieën. Haar presentaties zijn zowel informatief als motiverend, en bieden praktische adviezen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Marjolein voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!