20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marjolein Bongers: De superkracht van LinkedIn
10 juni 2024

Marjolein Bongers: De superkracht van LinkedIn

Marjolein Bongers, oprichter van House of Social Media en auteur van het populaire boek “LinkedIn Power,” deelt in verschillende interviews en presentaties haar uitgebreide kennis over het effectief inzetten van LinkedIn voor zakelijk succes. Hier zijn enkele van haar belangrijkste inzichten.

Het belang van een sterk LinkedIn-profiel

In een recent interview en tijdens diverse liveshows benadrukt Marjolein Bongers het belang van een goed ingericht LinkedIn-profiel. Ze adviseert om alle velden in je profiel volledig en aantrekkelijk in te vullen. Een professioneel en compleet profiel is essentieel om op te vallen bij potentiële klanten en werkgevers. Bovendien benadrukt ze het belang van regelmatige updates en het delen van waardevolle content om zichtbaar te blijven voor je netwerk​.

Tips voor meer interactie en bereik

Bongers deelt ook strategieën om je posts meer bekeken en geliket te krijgen. Ze raadt aan om inhoud te delen die relevant en interessant is voor je doelgroep, en daarbij gebruik te maken van storytelling en video. Verder legt ze uit hoe je slim kunt zoeken naar potentiële klanten en hoe je deze effectief kunt benaderen voor samenwerkingen. Haar advies is om gebruik te maken van de zeven beïnvloedingsprincipes van Cialdini om je doelgroep te verleiden en aan te zetten tot actie​.

Marjolein Bongers over social selling via LinkedIn

Een ander belangrijk thema dat Marjolein Bongers behandelt, is social selling. Ze beschrijft hoe je LinkedIn kunt gebruiken om klanten naar jou toe te laten komen in plaats van hen actief te moeten benaderen. Dit doe je door jezelf te positioneren als een expert in je vakgebied en consistent waardevolle informatie te delen. Door actief te zijn op LinkedIn en je netwerk te laten groeien, kun je op een natuurlijke manier relaties opbouwen en onderhouden die leiden tot zakelijke kansen​.

Marjolein Bongers als spreker boeken

Het boeken van Marjolein Bongers als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan haar optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Marjolein’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Marjolein Bongers aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Marjolein Bongers voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!