20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marc Lammers: Het maximaliseren van potentieel
10 juni 2024

Marc Lammers: Het maximaliseren van potentieel

Marc Lammers, de bekende Nederlandse hockeycoach, deelt zijn inzichten over talentontwikkeling en hoe coaches en leiders het beste uit hun teams kunnen halen. In recente interviews en presentaties benadrukt Lammers het belang van focussen op sterke punten in plaats van zwakke punten.

Focus op sterke punten

Lammers gelooft dat het optimaliseren van de sterke punten van teamleden veel effectiever is dan het proberen te verbeteren van hun zwakke punten. Hij illustreert dit met voorbeelden uit zijn eigen coachingcarrière, waarbij hij zijn teams naar succes leidde door deze filosofie toe te passen. Door de capaciteiten van individuen te maximaliseren, kunnen teams beter presteren en wordt het moreel verhoogd​.

Marc Lammers over innovatie en technologie in coaching

Daarnaast benadrukt Lammers het belang van innovatie en technologie in moderne coaching. Hij gebruikte geavanceerde technologieën om de prestaties van zijn spelers te analyseren en te verbeteren, wat bijdroeg aan het behalen van Olympisch goud. Zijn aanpak toont aan dat een open houding ten opzichte van nieuwe methoden en tools cruciaal is voor succes op hoog niveau​.

Lessen voor leiderschap

Lammers’ inzichten zijn niet alleen van toepassing op de sportwereld, maar ook op andere vormen van leiderschap. Hij moedigt leiders aan om een cultuur van voortdurende verbetering en aanpassing te omarmen, waarbij ze inspelen op de sterke punten van hun teamleden en innovatieve oplossingen toepassen om doelen te bereiken​.

Marc Lammers als spreker boeken

Het boeken van Marc Lammers als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Marc’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Marc Lammers aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Marc Lammers voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!