20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marc Lammers: De kunst van realistisch coachen
5 juli 2024

Marc Lammers: De kunst van realistisch coachen

Marc Lammers, een gerenommeerde hockeycoach die onder andere het Nederlandse dameshockeyteam naar Olympisch goud leidde, staat bekend om zijn innovatieve benaderingen van coaching en teammanagement. In recente interviews bespreekt hij de essentiële elementen van succesvol coachen en het belang van realisme en consistentie binnen een team​.

Het belang van realisme in de afronding

Lammers benadrukt dat realisme cruciaal is in de sport, vooral in de afsluitende fases van een wedstrijd. Hij stelt dat, ondanks een sterke prestatie, er altijd ruimte is voor verbetering. Bijvoorbeeld, na een overwinning wijst hij erop dat het team nog moet werken aan hun realisme in de afrondingszone. Dit betekent dat het team consistent moet blijven presteren en zich moet blijven concentreren op de details, zelfs na een succesvolle wedstrijd​.

Het behouden van focus na een overwinning

Lammers waarschuwt voor te veel euforie na een overwinning. Hij gelooft dat het belangrijk is om de voeten op de grond te houden en de focus te behouden, ongeacht het behaalde succes. Dit helpt het team om voorbereid te blijven op toekomstige uitdagingen en om niet zelfgenoegzaam te worden.

Marc Lammers over innovatieve benaderingen in coaching

Een ander belangrijk aspect van Lammers’ coachingfilosofie is het gebruik van innovatieve technieken en strategieën om teams te verbeteren. Hij heeft altijd gezocht naar nieuwe methoden om zijn teams een voorsprong te geven, zoals het gebruik van geavanceerde video-analyse en het implementeren van unieke trainingsmethoden. Deze innovaties hebben bijgedragen aan het succes van zijn teams op het hoogste niveau​.

Marc Lammers als spreker boeken

Het boeken van Marc Lammers als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten over coaching en teammanagement. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Marc voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!