20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Maarten Bouwhuis: Duurzaamheid in de energiesector
10 juni 2024

Maarten Bouwhuis: Duurzaamheid in de energiesector

Maarten Bouwhuis, een prominente presentator en moderator in de zakenwereld, nam onlangs deel aan verschillende belangrijke evenementen waar hij zijn inzichten deelde over duurzaamheid en samenwerking, met name binnen de energiesector. Zijn werk tijdens deze evenementen benadrukt het groeiende belang van duurzame praktijken en de noodzaak voor industrieën om samen te werken aan gemeenschappelijke doelen.

Duurzaamheid bij The Ocean Race in Aarhus

In een recent interview, onderdeel van de “Road to Scheveningen” serie, besprak Maarten Bouwhuis de duurzaamheidsinspanningen bij The Ocean Race in Aarhus, Denemarken. Dit evenement, bekend als ’s werelds langste en meest uitdagende offshore zeilwedstrijd, streefde ernaar klimaatpositief te zijn. Bouwhuis benadrukte de innovatieve maatregelen die gaststeden zoals Aarhus namen om afval te verminderen en recycling te bevorderen, zoals het gebruik van overtollige materialen geleverd door THE UPCYCL. Deze inspanningen minimaliseerden niet alleen afval, maar toonden ook de centrale rol aan die recycling kan spelen bij grote internationale evenementen​.

Maarten Bouwhuis: Samenwerking in offshore energie

Tijdens de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) 2021 modereerde Bouwhuis discussies die de kritieke noodzaak voor samenwerking tussen verschillende sectoren van de offshore energiesector benadrukten. Hij merkte op dat hoewel iedereen samenwerking wil, vergelijkbaar met het bereiken van wereldvrede, dit een uitdagend doel blijft. Bouwhuis deelde inzichten van verschillende industrie leiders over concrete projecten die cross-market samenwerkingen en innovaties omvatten die een net-zero toekomst bevorderen. Dit thema van samenwerking was een dominant aandachtspunt tijdens het evenement, en toonde aan hoe essentieel het is dat industrieën zich verenigen in hun duurzaamheidsinspanningen​.

Boeiende discussies op de ERA Convention

Op de ERA Convention 2023 was Bouwhuis de moderator voor sessies die draaiden om investeringen in mensen en transitie binnen de verhuurindustrie. Zijn rol bestond uit het leiden van discussies die verkenden hoe bedrijven zich kunnen aanpassen aan veranderingen en investeren in hun personeel om langdurig succes te behalen. De conventie bracht experts en leiders samen die hun ervaringen en strategieën deelden voor het navigeren door het veranderende landschap van de verhuur- en bouwsector​.

Maarten Bouwhuis als spreker boeken

Het boeken van Maarten Bouwhuis als spreker biedt een unieke kans om te leren van zijn uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van duurzaamheid, samenwerking en bedrijfsvoering. Zijn presentaties zijn inspirerend en bieden direct toepasbare adviezen die je kunnen helpen om je professionele doelen te bereiken. Voor meer informatie over Maarten en om hem te boeken voor je evenement, kun je zijn werk volgen via verschillende platforms en zijn officiële website bezoeken.