20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Luc van Bussel: Het belang van gastvrijheid
7 juni 2024

Luc van Bussel: Het belang van gastvrijheid

Luc van Bussel, CEO en Chief Hospitality Officer van Onemeeting.com, is een prominente figuur in de hospitality-industrie, bekend om zijn innovatieve benadering van service en gastbeleving. In verschillende interviews en artikelen benadrukt van Bussel consequent de essentiële rol van menselijke verbinding in een steeds digitaler wordende wereld.

De menselijke touch in een digitale samenleving

Van Bussel stelt dat hoewel digitale transformatie talrijke voordelen biedt, het ook een risico vormt voor de kwaliteit van menselijke interacties. Hij gelooft dat echte gastvrijheid meer is dan alleen het leveren van diensten; het gaat om het creëren van betekenisvolle verbindingen tussen mensen. “Als alles digitaal wordt, maakt mensentaal weer het verschil,” zegt van Bussel. Deze filosofie onderstreept zijn overtuiging dat gastvrijheid de kracht van menselijke verbinding kan inspireren en intensiveren, waardoor werknemers, gasten en klanten zich echt welkom en gewaardeerd voelen​.

Chief Hospitality: een platform voor wereldwijde stemmen

Om deze visie verder te bevorderen, heeft van Bussel Chief Hospitality gelanceerd, een internationaal platform met keynote sprekers die hun inzichten delen over de waarde van gastvrijheid. Dit platform heeft als doel leiders uit verschillende dienstverlenende industrieën te verenigen om een cultuur van excellentie en warmte in hun organisaties te bevorderen. De missie van Chief Hospitality is het bevorderen van menselijke verbinding en samenwerking, en het bestrijden van de groeiende polarisatie in de samenleving​.

Luc van Bussel: Praktische stappen voor het implementeren van gastvrijheid

In zijn presentaties schetst van Bussel praktische stappen voor organisaties om hun gastvrijheid te verbeteren. Hij introduceert een zevenstappenmodel dat bedrijven helpt om omgevingen te creëren waar gasten zich thuis voelen. Dit model is ontworpen om eenvoudig, humoristisch en direct toepasbaar te zijn, zodat gastvrijheid in elke organisatie geïntegreerd kan worden, van hotels tot zorginstellingen. De aanpak van van Bussel heeft zich effectief bewezen, met veel bedrijven die zijn methoden adopteren om hun servicekwaliteit en klanttevredenheid te verbeteren​.

Luc van Bussel als spreker boeken

Het boeken van Luc van Bussel als spreker biedt een unieke kans om te leren van zijn uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van hospitality en servicecultuur. Zijn presentaties zijn inspirerend en bieden direct toepasbare adviezen die je kunnen helpen om je professionele doelen te bereiken. Voor meer informatie over Luc en om hem te boeken voor je evenement, kun je zijn werk volgen via verschillende platforms en zijn officiële website bezoeken.