20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lieke Lamb: Trends in een veranderende wereld
4 juli 2024

Lieke Lamb: Trends in een veranderende wereld

Lieke Lamb, een vooraanstaande Nederlandse trendwatcher en spreker, heeft in verschillende interviews haar visie gedeeld over de impact van technologie en trends op onze samenleving. Haar inzichten bieden een fascinerend beeld van hoe innovatie en maatschappelijke veranderingen hand in hand gaan.

Samenwerking en innovatie in een digitale wereld

Lieke Lamb benadrukt het belang van samenwerking en innovatie binnen bedrijven en tussen verschillende sectoren. In een interview met Chrisje.info vertelt ze hoe zij en haar man Richard samen hun bedrijf hebben opgebouwd door letterlijk met flyers bedrijven te benaderen voor webdesign. Deze hands-on aanpak benadrukt hun gezamenlijke toewijding aan innovatie en klantgerichtheid​.

Lieke Lamb over de kracht van trends en technologie

Tijdens haar presentatie op TEDxAmsterdamWomen legde Lieke uit hoe technologie en trends onze toekomst vormgeven. Ze benadrukte het belang van duidelijke communicatie en het aanpassen van boodschappen aan verschillende doelgroepen. Haar vermogen om complexe informatie toegankelijk en boeiend te maken, maakt haar een gewaardeerde spreker op evenementen wereldwijd​.

Flexibiliteit en veerkracht

Lieke heeft laten zien hoe belangrijk flexibiliteit en veerkracht zijn, zowel in het bedrijfsleven als in het dagelijks leven. Na een verwoestende brand in haar huis, die haar dwong om acht maanden met haar gezin en bedrijf elders te wonen, bleef ze optimistisch en vond ze waardevolle lessen in deze uitdagende ervaring. Haar vermogen om deze uitdagingen om te zetten in leerervaringen is kenmerkend voor haar benadering van zowel persoonlijke als professionele tegenslagen​.

Trends in feminisering en maatschappelijke verandering

Lieke geeft vaak lezingen over feminisering en de veranderende rol van vrouwen in de samenleving. Ze bespreekt onderwerpen zoals het glazen plafond en de balans tussen werk en privéleven, en hoe deze trends onze maatschappelijke structuren beïnvloeden. Haar lezingen bieden inzicht in hoe organisaties kunnen profiteren van een diverse en inclusieve werkomgeving​.

Lieke Lamb als spreker boeken

Het boeken van Lieke Lamb als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar inzichten over technologie en trends. Haar presentaties zijn zowel motiverend als leerzaam, en bieden waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Lieke voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!