20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lieke Lamb: Innovatie en flexibiliteit
7 juni 2024

Lieke Lamb: Innovatie en flexibiliteit

Lieke Lamb is een prominente trendwatcher, innovatiestrateeg en CEO van het Future Expertise Center en Trendwatcher.com. Met haar diepgaande kennis van technologische, sociale en economische trends heeft ze de afgelopen 20 jaar organisaties geholpen om voorbereid te zijn op de toekomst.

Samenwerken en groei

In een recent interview met Chrisje.info deelde Lieke haar ervaringen over het combineren van werk en privéleven. Samen met haar man Richard runt ze Trendwatcher.com. Ze benadrukt het belang van samenwerking en ondersteuning in hun relatie, wat hen in staat stelt om professioneel te groeien terwijl ze ook hun gezin beheren. Lieke heeft geen formele training in spreken in het openbaar, maar haar observatie en analyse van andere sprekers, evenals haar eigen praktijkervaring, hebben haar geholpen om zelfverzekerd en effectief op het podium te staan​.

Het belang van humor en toepasbaarheid

Lieke staat bekend om haar vermogen om complexe informatie op een humoristische en begrijpelijke manier over te brengen. Ze legt uit dat het belangrijk is om je publiek te kennen en je boodschap met concrete voorbeelden te ondersteunen. Deze aanpak maakt haar presentaties niet alleen informatief maar ook boeiend en toegankelijk voor een breed publiek​.

Lieke Lamb over feminisering en emancipatie

Lieke heeft veel lezingen gegeven over feminisering en de rol van vrouwen in de maatschappij. Ze bespreekt onderwerpen zoals het glazen plafond en work-life balance, en gebruikt historische voorbeelden van sterke vrouwen om haar punten te illustreren. Haar eigen groei in emancipatie, beïnvloed door haar persoonlijke en professionele ervaringen, heeft haar geïnspireerd om deze kwesties bespreekbaar te maken en anderen te motiveren om hetzelfde te doen.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen

De flexibiliteit van Lieke en haar bedrijf bleek ook tijdens een periode van tegenslag, zoals toen een brand hun huis verwoestte. Deze ervaring leerde haar en haar gezin om zich aan te passen en flexibel te blijven, een eigenschap die ook terugkomt in hun professionele leven. Deze veerkracht is een van de redenen waarom ze zo succesvol zijn in het inspelen op marktbehoeften en trends​.

Toekomstvisie en projecten

Lieke en Richard zijn voortdurend bezig met nieuwe projecten, waaronder de lancering van Trendwatcher TV, een platform dat kleine bedrijven de kans biedt om zich te uiten en hun verhaal te vertellen. Deze initiatieven zijn een bewijs van hun toewijding aan innovatie en het ondersteunen van ondernemers​.

Lieke Lamb als spreker boeken

Het boeken van Lieke Lamb als spreker biedt een unieke kans om te profiteren van haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van trends en innovatie. Haar presentaties zijn inspirerend, informatief en direct toepasbaar. Voor meer informatie en om haar te boeken voor uw evenement, kunt u haar officiële website bezoeken.